In primul rand trebuie sa recunosti ca oarecum este vina ta ceea ce se intampla acum. daca prietena ta nu vroia sa stie ce s-a intamplat cu ea tu de ce i-ai spui fostului tau iubit? este normal ca el sa se razbune dupa relatia pe are ati avut-o, ca sa se simta mai macho.este normal sa foloseasca orice prostie stie despre tine, ca sa se simta razbunat asa cum trebuie.
ce sa le zici celor care te intreaba daca e adevarat ce zice acel tip? adevarul! tot ce poti sa faci e sa ramai calma, sa le spui adevarul, dupa care sa ii ignori.la un moment dat se vor plicti sa te mai intrebe, sa te mai barfeasa, dar pana atunci ignora, taci si inghite.
este tragic ceea ce a patit prietena ta, dar si mai tragic e ca nu are o prietena in care sa aiba incredere.
Te ataca pentru ca le dai tentie, dk iy ignori se vor plictisi si vor cauta pe altcineva sa isi bata joc, din pacate asta e scoala
Spunele ca sunt doar niste zvonuri si pana la urma dc ii intereseaza pe ei ce faci tu ca prietena ta? Aaa si spune-i fostului tau prieten ca e o muiere proasta care inventeaza povesti patetice si ca este penibil
Izabella03... fostul meu prieten nu a aflat de la mine ci de la altii, eu nimic nimanui nu i-am spus deoarece tin la Dana mai tare ca la nu stiu cine, o iubesc si voi face tot posibilul ca ea sa se simta bine.
Pey.in primul rand trebuie sa ignori tot ceea ce spun colegii rautacioshi.si daca ea intr.adevar nu vrea sa se afle ar putea incerca sa mearga si sa vbeasca cu un psiholog ca sa se linisteasca... dar cea mai buna solutie pentru a pune kpat discutziilor este sa ii combata...sa le povesteasca prin ce a trecut.deshi ii este greu, si sa puna punct oricarui comentariu.si chiar daca acum nu vrea sa se afle, odata si odata tot o sa se aflesi app imi pare f ra pentru prietena ta
pwplacinemerita întreabă: