Nu ti as recomanda sa mai slabesti, esti cum nu se poate mai bine dar daca tot vrei sa faci asta consulta un nutritionist sau fa mult sport si ai grija de alimentatia ta
Buna! Iti recomand sa merg la un nutritionist, el te poate ajuta. Bafta.
Buna,nu stiu daca raspunsul meu este ceea ce cauti,sau iti va fi folositor,si sper sa nu te superi pe mine,insa,consider ca ai greutatea potrivita,tinand cont de inaltime.O fata trebuie sa aiba o greutate potrivita,nici prea grasa, nici prea slaba, fiindca nu arati bine nici daca esti doar piele si os. Daca totusi vrei sa slabesti, desi eu consider ca arati destul de bine dupa descrierea ta, fa sport si nu te abtine de la mancare.Esti in perioada adolescentei si ai nevoie de vitamine si minerale, gasite doar in alimentele sanatoase, care ajuta la crestere.Nu manca fast-food[mancare nesanatoasa] si consuma mancare gatita, fructe si legume.Bea foarte multa apa in fieacare zi, in jur de 2 litri,pentru a-ti hidrata corpul si astfel, schimbarile vor fi evidente dupa cateva saptamani, si nu doar ca vei mai slabi, insa, vei avea si un stil de viata sanatos. Sper ca te-am ajutat!
Ai putea sa nu mananci dulciuri, carne grasa (adica poti manca peste ) si sa mananci mai multe legume si fructe o perioada.Ar ajuta mai mult daca ai lua o prietena si ati face jogging dimineata sau seara (sau ambele). Sper ca am fost de ajutor.
Pentru a slabi trebuie sa ai grija la alimentatie (sa mananci putin si des), sa su mananci dupa ora 6-7 seara, sa faci sport (alergari, diferite exercitii etc.) Sper ca am putut sa te ajut cu cat de putin. Succes :*!
Pe bune..ai 13 ani si 48 kg si vrei sa slabesti? Mai intai baga-ti mintile in cap iar apoi incepe sa gandesti iar.
Buna
deci nu trebuie sa iei pastile sau sa nu mai manaci deloc ori sa exageregi in aceasta privinta. nu echi gras/a esti chiar bine dar daca vrei sa dai jos cateva kg trebuie sa iti faci un program
dimineata: manaci cereale, dulceata sau oua
apoi alergare si ex fizice
pranz : ex fizice si sa mananci supa si o mancare gatita
intre timp: un mar sau un sendwish cu branza sau cascaval
seara: peste sau carne de pui ori alta mancare gatita fara multa paine chiar 2-3 felii sau paine neagra dar impreuna cu o leguma
p.s
P.S -FA abdomene urmate de genoflexiuni
- mai bine mananci 2 gustari intre timp decat sa mananci mult seara
-faci seara alergari
-si daca creierul tau o sa se obisnuiasaca sa fii stresat pentru ca esti prea gras/a vei slabi prea prea mult
-nu lua pastile
- dupa ce manaci seara astepti 3 ori pentru ca digestia trebuie sa aiba loc
asa vei fii si sanatos vei avea un corp de invidiat
si sa te mentii