| sissy a întrebat:

Ma ajuta-i si pe mine cu niste sfaturi?
Vroiam sa va intreb cum sa fac sa repar "un defect" in urma caruia am de suferit, sa spun asa.
Eu ma consider destul de frumoasa incat baietii sa se uite la mine doar ca nu e de ajuns sa am doar frumusete.Imi spun multe persoane (fete) ca am o privire de parca plang, indiferenta si ca nu sunt sigura pe mine. Cel care ma afecteaza cel mai mult e privirea.Cand ma uit in oglinda si imi vad privirea aia... ochii sunt frumosi, negrii-caprui dar nu stiu cum sa "privesc"cu ei. Ajutati-ma va rogsad Ce trebuie sa fac sa-mi schimb privirea aia de care si eu m-am saturat pana peste cap?

Răspuns Câştigător
| dulc3'maria a răspuns:

Clipeste mai des... fate remarcata mai mult cu o privire calduroasalove struck un zambet frumosbig grinarata ca si ochii tai pot zambibig grinlove struck

5 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Incearca sa privesti mai intens...mai frumos.big grin

| juniper a răspuns:

Zambeste, cu zambitul totul va fi bine, gfandeste-te la ceva amuzant ca sa zambesti si nu le baga in seama pe fetele alea.

lolita
| lolita a răspuns:

Trebuie sa zambesti, zambetul face ca o persoana mai putin frumoasa sa fie simpatica in cazul tau imagineaza-ti.

| night_crawler a răspuns:

Daca asa e privirea ta nu ai ce sa faci...sunt multi care vor sa aiba o fata nevinovata ca tine...gandeste ca lucrul asta e ceva pozitiv...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai nici un defect nu mai gandi negativ zambeste ...ca alfel ajungi la psiolog care te iubeste te iubeste