| Austin88513 a întrebat:

ma ajuta si mine cineva?

am intalnit o fata de care se pare ca imi place dar ea acum e cu unul din prietenii mei si problema este ca ea ma cam place acum pe mine, dar nu vreau sa il supar pe prietenul meu ...desi el e la o distanta mare nu inteleg relatiile la distanta laughing

AJUTOR! laughing

5 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Nu te băga între ei, tu vei fi singurul care va pierde.

Ştii, uneori e bine să stai la coadă ca să câştigi. Când va fi singură poţi profita de asta.

Succes.

| Austin88513 explică (pentru Dariusuu):

Mda adevar spui dar e nasol tot timpul eu am lasat si acum ar cam fii cazul sa nu mai las asa pentru ca voi fi mereu cell slab

| DOCDOC a răspuns (pentru Austin88513):

Nu conteaza distanta dintre ei doi, conteaza prietenia ta cu el happy daca stii ca tine la fata asta si s-ar supara nu te baga, sau macar daca tot esti asa indragostit lulea vb cu fata asta si spune-i ca daca vrea sa aiba o relatie cu tine sa se desparta de el happy Dar acum e problema ta ce-o sa faci cu prietenul tau.

| DOCDOC a răspuns:

Daca e unul dintre cei mai buni prieteni ai tai nu te baga, niciodata sa nu te certi cu un prieten din cauza unei femei sa stii happy Cand te vei insura si vei avea responsabilitati atunci se poate si daca chiar tie prieten va intelegewinking

| Austin88513 explică (pentru DOCDOC):

Adevarul e ca ei ii place de mine si simt asta...dar nu stiu ce sa fac inima imi spune du-te la ea si ma opreste chestia asta cu prietenia ...nu inteleg daca el ii la 800 km de ea si sigur are alta fata ca il cunosc deci chiar nu stiu :/