| rebelaTha a întrebat:

Buna,..ma ajutati cu ceva? ..deci..Eu am stat cu un baiat...si noi de foarte multe ori..ne-am certat..si ultima oara cand ne-am certat el ma jignit foarte urat. Spuneti-mi si mie...CE SA FAC? Sa ii mai acord o sansa?

3 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Atunci cand certurile,, evolueaza,, intotdeauna ating un punct culminant-de multe ori acest tip de relatie incheindu-se tragic.Depinde de tine daca vrei sa continui o relatie care se pare ca te pune pe o treapta inferioara lui. Draga mea, un baiat care iubeste simte nevoia sa ocroteasca, sa ofere incredere si siguranta si, mai ales acorda respect.Altfel relatia tinde spre impunerea unei,,subordonari,, pe care, din nefericire, multe fete o accepta. Dupa certuri si jigniri, urmatoarea manifestare va fi violenta. Daca vrei sa nu-ti pierzi respectul fata de propria ta persoana, nu te lasa prinsa intr-o relatie cu cineva care nu te respecta.In stadiul asta nu mai merita nici o sansa.E doar parerea mea.

| Fiona232 a răspuns:

Daca tinea la tine nu te jignea atat de urat

| catalinnaelena a răspuns:

Sincer, din punctul meu de vedere, nu cred ca ar mai trebui sa.i acorzi o sansa...
daca si.a permis sa te jigneasca asa urat, isi va permite sa o faca in continuare. nu poti cladi o relatie, atat timp cat intre voi sunt dispute dese. este o vorba: "firul de ata il rupi, il poti lega, dar ramane nodul". sper sa intelegi ce am vrut sa spun prin asta.
nu vreau sa te influentez in luarea unei decizii, e strict parerea mea.
sper sa faci ceea ce e bine pentru tine si sa fii fericita.