Draga mea daca zici ca pentru prietenu tau n-ai sentimente, de ce nu'i spui si lui? Poate el tine la tine si probabil va tine din ce in ce mai mult.De ce il minti ca ai sentimente pentru el? E asa greu sa-i spui adevarau sau tie firica de reactia lui? Cat despre vecinu reiese din cele spuse de tine ca e un "fustangiu"El are prietena, dar se saruta cu tine fara sa-i pese...Cum a inselat-o pe prietena lui asa o sa iti faca si tie, el vrea o noapte de senzatiSfatu meu lasa-l, daca nu vrei sa isi bata joc de tine...Si ai face bine sa-i spui si "amicului" tau adevaru, crede-ma e mai bineO seara placuta!
De ce nu discuti cu prietenul tau despre tot? Adica el ii mare. Poate sa inteleaga. Ii zici ca asta este, nu a mers si ne despartim. Ai zis ca celalalt baiat are prietena si vrea sa faca sex cu tine, si totusi crezi ca nu ar lasa-o pe prietena lui pentru. tine. Nu te crede in toti baietii! M-ai acordati-va timp sa-l cunosti mai bine. Majoritatea baietiilor vor sa faca sex cu o fata dar nu fiindca le iubesc sau ceva, din cauza poftelor sau na Eu zic sa ii lasi pe amandoi la o parte si stai linistita, iti vei gasi tu jumatatea ^^