Nu o ierta. Cine te-a rănit o dată, o va face din nou. Ipoteză demonstrată. Quod erat demonstratum, dacă e s-o luăm cu latina. Nu-ți merită prietenia, niciodată nu a meritat-o. Ieși cu fetele cu care iese și ea, demonstrează-i că viața ta nu orbitează în jurul ei. Râzi, fi fericită, distrează-te. Demonstrează-i că nu a fost atât de importantă.
Draga Mihaela. Sa inteleg ca sunteti eleve de gimnaziu. Nu e nimic anormal sa va certati la varsta asta, in acest mod. Sfatul meu pentru tine este sa o ierti, dar de acum in colo sa nu mai pui la fel de mult suflet ca pana acum. Daca ai continua cu aceeasi atasare, doar tu ai avea de suferit, iar andreea(parca asa o cheama pe prietena ta, cred) ar continua la fel. Daca observa cum tu te detasezi si daca ii pasa, atunci ea va incerca sa se reapropie de tine.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Multa bafta!
Sa spunem ca as ierta-o si acum. Am iertat-o deja de doua ori, cu siguranta v-a continua sa ma minta si sa ma insele, nu? O data iertata, greseala e repetata. Daca am iertat-o o data ea imi v-a gresi mereu, vazand ca o iert.
Asta e destul de adevarat. Dar gandeste-te ca daca ii arati ca nu iti prea pasa de prietenia voastra la fel ca inainte, poate va da semne de schimbare. Parerea mea.
Pai pentru tine nu cred ca e unsor sa stai fara ea.Dar totusi iarto daca o sa te minta si a 3 oara mai bine nu mai vb cu ea.Parerea mea. Sper ca te-am ajutat