| alexa_1346 a întrebat:

Bunahappyma ajutaztzi va rog?:X:*happy...cum sa intrebe pe un baiat daca ii place de mine?laughing)mi`e rusine.nu gasesc momentu` potrivitcryingcrying(va rog ajutati-malove struckms multt...anticipat:d

Răspuns Câştigător
| AmelyRain a răspuns:

In nici un caz nu ii spune asta pe mess sau pe net. Spune-i in fata, cheama-l " pe afara" sa va plimbati, atunci sigur isi va da seama ca daca vrei sa iesi cu el il palci si apoi fi doar amabila si draguta. Vorbiti si discutati, fa-l sa isi dea seama ca esti de treaba si sa poate vorbi cu tine, apoi ii poti spune, cumva, intr-un mod lejer, nu de parca ar fi cine stie ce. Spune-i razand " sti ca te palc, nu?" sau " sa stii ca m-ai facut sa te palc". Fi calma.

2 răspunsuri:
| Bella03 a răspuns:

-Buna.happyPoti sa faci un id. si sa te dai drept o verisoara sau altcineva si sa ii spui daca joaca adevar sau provocare, jucati voi un timp apoi daca alege adevar poti sa intrebi :"Iti place de Alexa )cred ca asa te cheama). si vezi raspunsul, iar daca alege provocare poti sa spui :Te provoc sa imi spui daca iti place de Alexa verisoara mea.love struck

Sau daca nu poti sa rogi o prietena sa il intrebe intre 4 ochi.smug.

Sper ca te'am ajutat.love struck

Fuunda?puppy dog eyes

| iulyr19 a răspuns:

Issa este aiurea ce ai sps u acum nu o lua in nume de rau eu sunt baiat si mi se pare o porcarie ce ai sps, antoinette are dreptate sa ii spui in fata...