Alex e cu mult mai mare decat tine. Esti inca minora, asa ca ai grija ce faci. Iti minti parintii ca sa iesi cu baieti, asta nu e bine. Daca erai deja "indragostita" de Alex, de ce te-ai sarutat cu Robert? Nu e bine sa fii nevoita sa alegi intre doi. Oricum consider ca esti mult prea mica pentru relatii cu baieti de clasa a 11-a. Ei au alte nevoi si or sa te constranga sa le satisfaci nevoile. Atunci vei avea alta dilema: "nu sunt pregatita, dar el insista, ce sa fac?" Daca nu ti-ai inceput inca viata sexuala (si sper ca nu), trebuie sa te documentezi foarte bine inainte despre toate riscurile ce exista. Sincer iti spun, nu cred ca exista baiat in clasa a 11-a sa stea cu o fata sa nu ceara si sex. Esti copil, traieste-ti copilaria. Simti nevoia de o relatie acum, sau vrei sa faci asta ca sa fii in randul fetelor din anturajul tau? Pune-ti singura anumite intrebari si raspunde-ti la ele ca sa iti afli prioritatile. Daca spui ca sunt ceva baieti care te plac, din asta deduc ca arati bine, destul de matur pentru varsta ta, si sunt convinsa ce vei mai avea si alte "cereri". Nu sta niciodata sa asculti la abureli ieftine ca " alta ca tine nu mai gasesc" etc., oricine le poate spune. Analizeaza-i comportamentul, prietenii, etc.
Nu m-am sarutat cu Robert, ci cu Alex. Am fost cu un baiat de 21 de ani si nu mi-a cerut nimic. Si de asta imi este frica sa ma combin cu Alex
Eu zic sa stai cu Alex. Pana la urma el e cel care te face fericita, nu?
Zic si eu, Robert te-a lasat balta, Alex nu. Daca o mai face din nou?
Parerea mea e ca ar trebui sa stai cu cel care te face mai fericita. Eu l-as alege pe Alex
Da.dar daca o sa vrea sa fecm sex. Ce fac? Eu nu mi-am inceput viata sexuala