| Elenamaria45 a întrebat:

Bună.
Mă confrunt cu o situație.
Sunt împreună cu un tip, la început am fost prieteni, un an și ceva după acest timp el a început să mă privească altfel, precizez că eu mereu îl priveam mai mult ca un prieten.
Am intrat într-o relație cu el, ne-am văzut, dar nu a existat nicio scânteie pentru e.
Eu îl iubesc iar el ține la mine, îi sunt dragă dar are o durere în suflet. E nefericit.
A trecut prin multe relații eșuate, etc.
Menționez că avem 2 luni de relație.
Pe lângă 3 întâlniri am mai petrecut o săptămână împreună dar nu s-a schimbat situația, nu este îndrăgostit de mine.
Eu vreau să fie fericit.
Acum câteva zile l-am blocat și după câteva ore ne-am împăcat. A început să iasă la plimbare, îl simt puțin schimbat, în bine! A zis că vrea să lupte, nu vrea să renunțe la noi.
Avem o relație la distanță.
Nu este îndrăgostit, credeți că o să fie vreodată?

3 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Este clar ca aceasta relatie nu are sanse prea mari pentru ca el sigur nu vrea sa fie cu tine. Pentru ce sa lupte? Probabil ca stie si el ca nu are cum sa aiba o relatie la distanta. E dificil, uneori imposibil.

| CleanHeart a răspuns:

Daca nu e indragostit lasa-l liber și dă-i o șansă unui băiat care se îndrăgostește

| TudorRebecca18 a răspuns:

Cum ai spus mai sus, a avut multe relații eșuate, așa dar este posibil să se folosească de tine, ca de un pansament.
Știe că îl iubești și profită de asta.Ar trebui să îi dai papucii, și să găsești pe cineva căruia îi pasă cu adevărat de tine și care o să ajungă să se și îndrăgostească de tine.