| girllll a întrebat:

Ma doare foarte tare o masea! Cum sa-mi treaca mai repede? In afaar de dentist! Dau fundita...Am mai luat si paracetamol si algogalmin...degeaba

Răspuns Câştigător
| Lora a răspuns:

Du-te la farmacie si cumparati ori dentocalm ori aulin

6 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Eu iau cate 2 aspirine tamponate, atunci cand ma doare tare, trece un timp, cand iar ma doare, iar 2 aspirine s. a. m. d, insa neaparat trebuie sa mananci, altfel te doare stomacul.

| Vizitiul a răspuns:

Mai-nainte de toate trebuie sa descoperi cauzele durerii tale. Poate fi din cauza curentului, poate fi din cauza unei carii profunde, poate fi din cauza unei infectii la nivelul radacinii. Pentru asta trebuie sa te prezinti la stomatolog. Banuiesc ca ti-e teama de durere si din princina asta nu doresti a vizita dentistul. Vreau sa-ti spun ca se lucreaza sub anestezie si n-o sa simti mai nimic. Chiar daca este cazul unei extractii sau a unei plombe. Te-as sfatui sa mergi, e posibila si varianta cu infectia la radacina (puroi) si se poate trage la creier, daca nu este tratata. Nu te juca, nu cu sanatatea!

| vivigirl a răspuns:

Tot dentistu iti e de foloswinking. Si pe mine ma durea foarte tare o masea si am stat cu ea cariata pana a facut infectie.si imi era frica de dentist. dar tot nu am scapat de el laughing. Am avut mici dureri. dar acum nu mai am nimic. happy

| Miha1308 a răspuns:

Depinde de ce anume ai mai exact dar eu aveam dureri inainte si luam cateva zile augmentin 1000. E foarte bun pentru ca are si antibiotic si e bun si pentru durere. Ia de doua ori pe zi cate o tableta vreo 2 3 zile. Sper sa iti treaca.:*

| Vizitiul a răspuns:

Nu-l mai faceti fratilor sa dea banii pe medicamente. Medicamentele alina durerea pe moment. Medicamentele nu rezolva problema, ci o amana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă cu niște Ketonal sau clasica metoda cu țuică.
Bafta.