| anonimaroz a întrebat:

Ma framamta ceva. Mama mea nu cred ca are incredere in mine, ma verifica pe fiecare retea, doreste sa-mi stie parolele si nici ca cum sa le schimb, sa stie codul la telefon etc. Sincer ma deranjeaza asta, vreau sa am intimitate,dar ea nu intelege asta. Am un iubit si i-am spus de asta,dar eu nu sunt genul care sa ii povestesc totul neaparat. Cand simt nevoia atunci o fac. Si din cauza ca nu ii spun mai multe ea alege sa ma verifice. Nu am secrete neaparat dar lucruri care nu tin neaparat sa i le povestesc fiindca asa sunt eu, nu ma simt comod cand spun tot ce se petrece in viata mea sentimentala. Iar mama deja ma santajeaza oare cum ca daca nu ii povestesc va fi nevoita sa ma verifice. Dar nu sumt genul care sa spun tot ce se petrece in viata mea. Ce sa fac sa ii demonstrez ca poate avea incredere in mine si sa nu ma mai verifice atat ca ma simt incomod? Va rog fara raspunsuri inutilehappy

4 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Cati ani ai?

| anonimaroz explică (pentru Aasdfghj):

14 ani

| Aasdfghj a răspuns (pentru anonimaroz):

Hmm. e putin cam naspa situatia. Ai incercat sa-i spui cum te simti? Ideea lui mistret25 e buna, ai putea sa o pui in practica dar sa fii atenta ca atunci cand intri pe un cont sa folosesti o fila incognito ca sa nu ramana nimic salvat in browser.

| mistret25 a răspuns:

Uite aici un siretlic:

Iti faci doua conturi de Facebook sau ce mai folosesti tu. Iti pui aceeasi poza la profil in ambele conturi( ca mama ta sa nu-si dea seama ca ai doua conturi) si pui parole diferite. Pe unul din conturi o lasi pe mama ta sa umble si vorbesti chestii normale cu prietenii si pe celalalt poti vorbi chestii mai intime. Funda!