| Parisblue a întrebat:

Ma gandeam sa organizez un picnic impr. cu prietenii. Ce sa luam la noi? Ce mancare? si ce am mai putea face.pentru cele mai mutle idei

6 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Sandwich-uri, chips-uri, multe suc-uri, prajituri, fursecuri, biscuiti, alune, seminte!
monopoly remy sah carti de joc reviste mingi mp3 etc.
succes! puteti lua si un cort thinking happy

| iuandfto a răspuns:

De obicei la un picnic se iau sandvisuri si ceva dulce. Picnicurile sunt facute in general pentru distractie nu pentru a manca dar iti dau cateva exemple.
1)Ai putea face ceva frumos incat prieteni tai sa se bucure de mancare. Sandvisurile nu trebuie sa lipseasca. Ai putea sa faci ceva dulce gen placinta sau prajitura. Mai aveti nevoie si de apa/suc in caz ca vi se face sete.
2.Ati putea sa luat carti de joc, mingi, undite(daca este vreun lac prin apropriere).

Distractie placuta.

| roxy_2350 a răspuns:

Pai puteti sa luati ca jocuri remy, monopoly, carti. mancare, cel mai bine cred ca este sa luati ceva sunca, branza, rosii, castraveti, ardei. si rontaieli (eu de fiecare data fac asa). o patura mare pe care sa stati. eventual o minge si niste palete de batminton. distractie la picnic!winking

| Onutssa a răspuns:

Puteti lua sedvisuri, pizza cumparata, chipsuri, snacasauri, suc, prajiturele, fructe.

| Aura a răspuns:

Uite, puteti cumpara mici, pulpe, aripioare, sau chestii de genul, piept de pui. Puteti sa va luati si seminte, alune, chipsuri, biscuiti, bomboane. La bauturi, hmm, sucuri, racoritoare. Depinde ce va place. Luati-va si carti de joc, o minge, table, remi. Ah si luati-va si muzica, asta face totul sa fie mai distractiv. Iar daca sunteti mai multi puteti sa jucati mima, adevar sau provocare. Have fun!

| Marijuanaro a răspuns:

Bere