Cred ca faptul ca il privesti si tu si ca te bagi in seama cu el il face sa fie timid.Sigur e atras de tine.Altfel putea sa te ignore total.sau sa iti zica "nu este treaba ta"
sau "mama mi-a zis sa nu vb cu starini"
Incarca sa ii caftezi atentia. poate sa fii foarte trista intr-o zi cand stii ca te intalnesti cu el. fate ca aproape plangi.si daca te intreaba ce ai patit sigur te place si daca te intreaba ii raspunzi ca te-ai certat cu nu stiu cine... asta doar ca sa afli daca te place. Iar daca te place naveta nu v-a impiedica asta. Succes. Fundita?
Bună,
Eu cred ca ii place de tine dar e prea timid si nu stie ce sa iti spuna.Cand te mai vezi cu el poti sa il saluti si sa il intrebi ce face si chestii de genul asta.
Daca nu te baga in seama era clar ca nu te suportaasa ca continua sa vorbesti cu el pentru ca pana la urma o sa dea si el un semn/cevva, ceva:Xbafta.
Sper ca te-am ajutat.Bye Bye
Un baiat te ignora ori pentru ca nu te place ori pentru ca e prea timid. e posibil ca in cazul tau sa fie prea timid si sincer nu stiu c ar trebui sa faci.mai incearca sa vb cu el poate mai scoti cewa
Pai... daca te gandesti la el inseamna ca simti o actractie si daca va zimbiti amandoi inseamna ca e timpul unei prienenii in cuplu... fundita plz
Penaaaa1 întreabă: