In primul rand nu exagera si nu face din tantar armasar.
Vorbeste cu el pe mess si intreaba-l daca tine cu adevarat la tine... Iar daca si tu tii la el accepta-l si iarta-l dar daca mai greseste o data -gata!
E prostie ce faci tu aici. Cum să mai ţii la un băiat care te-a înşelat cu bunăştiinţă şi încă vrea să o facă în continuare, cu toate că are tupeul să îţi ceară iertare? Ce ai putea pierde dacă îl laşi? Nimic mai mult decât nişte minciuni. Sincer acum, lasă-l. Dacă tot eşti acasă, poţi vorbi cu cei care ţin cu adevărat la tine, cu părinţii tăi. Crede-mă, există lucruri mult mai rele decât să te părăsească sau să te înşele prietenul/prietena...de ce nu vrea nimeni să înţeleagă asta?!
Ceau
citesc si parca ma vad pe mine acum catva timp(6 luni)
stiu cum este, probabil ca vrea sa se de'a mare ca este si cu tine si cu ea vrea sa para genul ''gigi muchi'' sau sa se de'a mare eu stiu ce este in capul baietiilor... daca spui ca v-ati despartit si v-ati impacat poate vrea sa se razbune pe tine pentru ce iai facut candva nu stiu...:S:*:*
oricum iti spun da'l cu respect in ***aia masii ...nu te merita, un baiat care in timp ce este cu o fata si apoi mai se baga cu una este un ''baiat'' adica un porc fara pic de respect care nu stie ce este aia iubirea care vrea sa fie in centrul atentiei si nu stie cum sa faca sa fie si raneste fetele ca tine si ca mine si ca alte fete
as vrea sa fie si ei raniti odata sa vada cum este si cate noprii nedormite avem noi
incearca sa vobresti cu mama ta si povestestei cum te simti si cat te'a ranit acest baiat, eu una asa am facut si mi-a dat multe sfaturi (ea fiind apropiata de varsta are 29 ani iar eu 14...)
nu ii spune devine distant de el si nu il baga in seama pentru ca asa specimene de oameni trebuie ocolite, iar daca te intreaba cineva daca mai esti cu el sau daca ai fost spune-i ca ai fost asa la abureala, iar daca te intreaba el de ce te porti asa cu el si te intreaba daca mai esti cu el spune-i :''dar ce eu am fost vreodata cu tine?!''
si devinoo indiferenta cu el nu ii arata cat suferi si nu spune nimanui in afara de mamei tale, nici macar unei prietene pentru ca si aia se poate scapa uneorii sau mai stiu eu ce:*:*
succes si sper din tot sufletul sa nu mai suferi din cauza acelui badaran de baiat
mult succes in viata si sper sa apara soarele si la poarta ta:X:Xsi stai linistita ca va rasari cand nu te vai astepta mai putin:*:*
mult succes in continuare si muta bafta in tot ceea ce vrei sa faci!:X:X
Chiar ca nu te merita daca face astfel de faze. Da-l incolo, nu ii mai acorda atentie
Eu una nu cred ca te merita. daca spui ca nici bine nu ti-a dat papucii si "a si sarit gardu la alta". incearca sa eviti orice legatura cu el si cred ca ar trebui sa incerci sa iti faci un alt prieten peste cateva saptamani, luni. era un dobitoc deodata ce ti-a dat papucii ca sa fie el liber ...il tineai legat de asta a renuntat la tine (parerrea mea )
misauratcuviata întreabă: