| mirunaaa96 a întrebat:

ma inteleg bine cu o fata acum, am fost prietene bune si acum vreo 2 ani dar ne-am indepartat,acum am inceput sa iesim iar. Mama a aflat ca am iesit azi cu ea si s-a enervat, nu ii place de ea, zice ca ma invata la prostii si de orice fata comenteaza. A zis ca a aflat de la nu stiu cine ca asta nu e fata ok si asa, nu ma lasa sa stau cu ea si chiar ne intelegem. Ce sa fac si ce sa-i zic la mama sa ma lase sa ies cu ea?

3 răspunsuri:
| emmaemilia a răspuns:

Deci eu cred ca mama ta are dreptate...de unde stii ca prietena ta nu e duplicitara? Sau ca e asa cum spune mama ta? Daca totusi vrei sa o convingi pe mama ta ca e o prietena buna, da.i argumente convingatoare. De exemplu ii poti spune mamei tale ce iti spune ea, ce sfaturi iti da, cum o considera ceilalti colegi, ce faceti cand va intalniti etc... Dar spune.i asta cand e intr.o dispozitie buna sau cand vine vorba...ia.o usor... daca nu o sa accepte prietenia dintre voi doua, cred ca se va obisnui cu timpul...

| Ruxandra15 a răspuns:

Cel mai bine ai aduce-o acasa sa vorbeasca si mama ta cu ea sa vada ce fel de persoana e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i mai poti scoate amicei tale, eticheta de fata rea si altele, ramane sa va vedeti pe sub ascuns.