| RenesmeeLuv a întrebat:

Ma intelegeam cu un baiat super bine si el imi tot zicea ca vrea sa ne vedem mai des, imi cerea webul mereu cand vorbeam pe mess cu el [suntem din sate diferite, dar nu sunt asa indepartate]iar, intr'o zi m'a intrebat daca simt ceva mai aparte pentru el.Eu mi-am luat inima in dinti si i'am zis ca il plac. El mi-a zis acelasi lucru, dar de atunci lucrurile parca s'au schimbat, s'au racit.Inainte radeam din orice cu el, ma intelegeam super. Faceam glume multe, acum parca nu mai e ca si inainte.Nu mai glumeste chiar asa cu mine.Inainte sa ii zic ca il plac tot zicea ca daca il pup si tot felullaughingacum... mi se pare cam retras, serios...desi ink imi cere webulbig grin
Nu stiu ce sa credstraight faceNu ma place asa mlt? A vrut doar de o distractie si s-a speriat cand a vaz ca il plac? Sau ce sa inteleg? Chiar ma place?
Eu nu stiu ce sa cred... Poate ma ajutati cu un sfat.Ms >big grin

Răspuns Câştigător
| AnNyşK a răspuns:

Hmm...thinking deci eu cred ca ink te mai place dar poate nu stiu nu vrea sa iti arate toate sentimentele, pentru ca daca o luam logic daca nu ar vrea sa aiba nimic de aface cu tine nu iti mai cerea web si numai purta cu tine nici un fel de conversatie. Cel mai bine ar fi sa iti iei inima in dinti sh sa lamuriti pbhappy daca nu vorba aia: lasa ca timpul sa treaca ca sa faci lucrurile sa meargawinking succes:*:*