| andreea_1522 a întrebat:

Buna ma joc lady popular si sunt la nivelul 7 si nu stiu nce vrea sa zica scopul acesta? ma puteti ajuta?'Pielea intunecata nu mai este la moda intra in stilurile noi la moda' nu stiu ce sa fac si cum se joaca master mind cine a trecut de nivelul 7 ma puteti ajuta va dau usermanul si parola funda?

Răspuns Câştigător
| UnSimpluGand a răspuns:

Paih te duci la cuafor si vezi ca ai acolo in stanga solar si alegi de acolo o alta culoare in afara de cea neagra...

Master mind e mai greu de jucat... dar iti explic...

Incepi jocul si pui in fiecere loc o biluta albatra daca arata negru insemna ca ai ghicit... daca ai negru lasi i prima casuta albastru si in celellate pui galben daca arata alb insemna ca este biluta albrasta sau galbena dar nu este pusa unde trebuie dar daca arata negru insemna ca e bine se poate se arata si ambele dupa daca nu e cea buna albatra o schimbi in al 2-lea loc si pui verde in celelate si asa mai departe...

Sper ca te-am ajutata daca nu intelegi de duci la forum si cauti acaolo...

Funda love struck:dlove struck?

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la salonul de frumusete apoi dai pe solar si acolo iti apare, sub imaginea cu lady ta, da la o parte bronzul dai acolo si apoi dai pe salveaza look.
Master mind este un joc in care trebuie sa gicesti o combintie de culori aleasa de calculator.
pui in cele 4 casute ce culori vrei tu apoi dai pe ok.
daca iti apare o bluta neagra inseamna ca ai ghicit o culoare si locul ei, daca iti apare o biluta alba care nu e plina in intrior inseamna ca doar ai ghicit culuarea nu si locul ei iar daca nu iti apare nimic incearca o alta combinatie.