| babbysmil3ey a întrebat:

Buna sad
Ma. m bagat intr. o problema.si as vrea sa ma puteti ajuta sa ies, cel ce ma ajuta cu cele mai bune sfaturi primeste funda.
Aja. La inceput Liceului am cunoscut un coleg. mi. a placut de el. dar el nu prea a venit la scoala.si mi. a trecut.in ultimu timp vine mereu la scoala.si a inceput sa imi placa din nou.straight face. ma uit la el.si sa ma face sa zambesc, zambeste si el.si astazi m-a intrebat daca imi place de el, si ia. m spus ca da, dar asta nu inseamna ca vreau sa fiu cu el. el e un fustangiu.umbla cu toate fetele, se da la toate fetele.straight face, mi. a spus ca pleaca la antrenament si a sunat. o pe colega mea si s-a dat la ea.si chestii de genu.
Ce sa fac.sa ii dau impresia ca numai imi place de el?straight face. si sa numai imi placa de el, el e frumos arata super.si la prima discutie pare detreaba. dar in general. e un aventurier in relatii. e un fustangiu.straight face
Qm sa ii dau peste gura?straight face. cu vorbe? ca nu imi mai place d el.si ca nu sunt asa inebunita dupa el cum crede el?
Astept raspunsuri sad
multumesc.
[ scuza. mi greselile gramaticale, unele sunt scrise din greseala, unele din limbajul dupa mesenger ]

Răspuns Câştigător
| bellamihaela a răspuns:

Ciao in primul rand vreau sa iti spun ca nu conteaza atit de mult aspectul fizic si moral poate fi super frumos daca se comporta urat si e un golan.Tu trebuie sa il faci gelos si sa ii demonstrezi ca nu mai conteaza pentru. tine si ca ai facut o mare greseala ca te-ai uitat la el. Demonstreaza-i ca nu el e singurul baiat! Incearca sa il faci gelos. Umbla cu un coleg si el o sa vada ca l-ai uitat! Si cind te vede JET OCEANIC! laughing nu il mai baga in seama si daca te intreaba ceva nu i raspunde sau te prefa ca nu il auzi si intoarecei spatele!winking sa stii ca functioneaza! fundita te rog tongue

| babbysmil3ey explică (pentru bellamihaela):

Ti.as fii dat funda, dar nu stiu dc in dreptul tau nu apare funda ca sa pot apasa pe ea.si sa ti.o dau scuze.

4 răspunsuri:
| Marya6329 a răspuns:

Pai poti sa te combini cu altcineva si sa incerci sa il uiti si in acelasi timp ii demonstrezi ca nu il mai placi...ii dai replica la tot ce iti spune si ignora-l nu-l mai baga in seama succes

| Enigma96 a răspuns:

Daca iti place mult de el intra intr-o relatie cu el oricum dupa cum l-ai prezentat isi gaseste oricand o fata.
Ideea e ca daca tine la tine se poate cumintiwinking.

| snaiper18 a răspuns:

Duti fa in puta