| Dalinda7 a întrebat:

Bună,ma-m certat cu mama mea deoarece am intrerupt-o când vorbea cu cineva "că vreau să ies pe afară" nu ma băgat in seama pt.că era ocupată si iam mai spus de vreo doua ori pâna am inervat-o nefiind intentia mea....sa suparat dar si eu deoarece mi-a spus vorbe grele defata cu o prietena de-a ei....Nu stiu ce sa fac? Să imi cer scuze? Sunt si orgolioasa

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Las-o sa iti ceara iertare pentru ca nu ai facut-o tu in ultimul hal ci ea pe tine.

| neutrino a răspuns:

Orgoliu este orgoliu si nu trebuie confundat cu prostia. Dar cu totii mai facem si prostioare. Mama ta a avut dreptate, iar tu trebuie sa-ti ceri scuze, explicandu-i ca o iubesti si nu a fost intentia ta de a o supara.

| TeckTonik997 a răspuns:

Da'i pace... nu fa nimic...

| pietrean a răspuns:

Poate ai si tu orgoliul tau de copil,dar,in acea situatie,ai gresit grav din punct de vedere al bunului simt:nu se intrerupe o discutie dintre doua persoane,mai ales mature,ca varsta.
Probabil,asa cum nu cunosti gramatica limbii romane(m-a,i-am,s-a),nu cunosti inca si regulile elementare de buna cuviinta.
Asa ca,iti ceri scuze frumos mamei tale, promiti ca o sa stii sa te comporti pe viitor si mai mult ca sigur, te va ierta.
In ceea ce priveste orgoliul, lasa-l in seama oamenilor mari, deoarece ei, poate au mai multe motive sa fie asa.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

In general este foarte urat sa intrerupi pe cineva din conversatie. Acuma depinde. Daca este cineva care nu mai termina! Oricum, cere-ti scuze ca nu mori.

| AsdfghjkI32 a răspuns:

Ma jur ca nu am inteles nimic din ce ai scris, inainte sa te certi cu maica ta mai treci pe la orele de gramatica, sfat prietenesc