| Anonima181991999kkkk a întrebat:

Buna...mă macină gândul ca as avea nasul mare.E puțin mai mare nu mult și are forma cocoșată adică din fata sunt alta persoana și din lateral alta persoană.Eu arăt bine în afara de corp și etc...ce as putea sa nu mă mai simt așa? sad

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Mda, cand nu ai noroc in dragoste te face sa te simti urata cand de fapt nu esti doar ca nu ai intalnit persoana care sa te iubeasca.
Ti-a zis cineva ca ai nasul asa cum il descrii tu? Nu cred! Asa cum am zis, nu-ti mai crea scenarii de groaza ca te chinuiesti pe tine insuti gegeaba si mai rau iti faci! Tine minte un lucru: Orice femeie e nespus de frumoasa dar numai pentru un anumit barbat! Si nu te mai gandi la nsul tau ci la acea parte din corp care ti se pare perfecta pentru tine!
Daca vrei sa fi placuta si iubita de toti barbatii, lucreaza la corpul tau sa arati bine, apoi oriunde mergi sa te imbraci in asa fel incat sa se vada ca ai un corp superb, frumos, sexy, crede-ma pe cuvant nici un barbat nu-i va pasa de chipul tau, de nasul tau!
Apoi orice ar fi ai incredere in tine in frumusetea ta si sa arati asta mereu, este cel mai puternic farmec ce poate avea o femeie!

1 răspuns:
| dullcat a răspuns:

Marimea nasului nu e un criteriu serios pentru o relatie, ci e doar un moft exagerat al adolescentilor care isi cauta defecte din orice, atat lor cat si altora.Eu tind sa cred ca nasul tau e perfect normal, proportional cu restul fetei. Felul in care arata depinde enorm de parintii tai, prin urmare de ce alegi sa iti irosesti energia pe lucruri pe care nu le poti schimba? Nu te mai compara cu vedete si fete,, perfecte'' de pe Instagram, nu iti face deloc bine.

Cand vorbesti cu o persoana de obicei va priviti fata in fata, nu din laterale ca in desene animate.