Uite, daca tie chiar iti place de el fii in continuare cu el, dar daca va certati va inpacati mereu, nu prea e o relatie stabila, uite stiu ce inseamna sa fii indragostita, dar poate nu te merita spune-i ce nu-ti place la el, mai sunt o groaza de baieti in lumea astea nu e problema dar daca inima ta iti spune sa fii in continuare cu el, fii, in legatura cu parintii tai spune-le ca ai prieten daca vor afla, si da ca ei iti spun ca ei au avut iubiti pe la varsta de... ani, spune-le ca vremea s-a schimbat, si ca ai dreptul la orice
succes
Chiar asa mi so intamplat si mie doar ca no aflat nici un parinte sau profesor.Ai doar o singura varianta:Sa astepti pana la maturitate.
De ex eu mi-am dat singur seama de asta.TRAIESTE FATO.Traieste cum poti copilaria si cat de mult pentru ca imediat o sa o pierzi.Traieste copilaria cu prietenii si incearca sa nu-ti faci alti iubiti.La maturitate automat o sa ai un prieten si daca vrei si daca nu vrei.
Lasa-l in pace, pentru ce sa fi geloasa, ca se joaca si el cu niste fete? si cum a spus si tete astia mici nu stiu ce este iubirea, voi credeti c-o stiti dar nu-i asa, aa si la ultima faza cu sentimentele poate te iubeste si si-a deschis partea sufletului in care tine adevaratele sentimente.
1. la varsta asta nu ai vreo "iubire"
2. n'am inteles prea multe din cele de mai sus, prea multe virgule.
3. chiar iti pasa de el? doar nu crezi toate vrajelile care ti se spun.