| Adelaaaaaaaa a întrebat:

Buna!
Ma numesc Adela si am 14 ani, 1, 60-1, 62 inaltime si kilograme cred ca 40...
De la un timp am observat ca am slabit, desii eu din totdeauna am fost slaba, dar mi se pare ca am slabit putin mai mult. mai am 3 colege cam la fel ca mine... as fi dorit sa fiu si eu mai grasuta,, si nu stiu ce ar trebui sa iau. sau sa consum. daca ma puteti ajuta as fi recunascatoare. tin sa zic ca nu am tinut niciodata regim nici nu fac sport.
a doua problema este pubertatea, cosii, nu am multi, dar si cand apar 2-3-4 ma dispera... si nu stiu cu ce as putea sa i tratez daca ma puteti ajuta. dau funda raspunsului care ma ajuta! happy

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se numesc cosuri ( sau cos la singular ), termenul traditional, sau pustule in termeni de specialitate.
Poti sa folosesti o crema cum ar fi Bioderma Sebium Global sau Ivatherm Akne-syt. Ambele sunt foarte bune.

Cat despre ingrasat, eu aveam cam 43 de kg si am ajuns la 53 cam intr-un an jumate-doi.

O chestie care te ajuta sa te ingrasi rapid sunt bauturile proteice dar trebuie sa faci miscare daca le iei varianta mai naturala ar fi sucurile de fructe, sa-ti faci tu cat mai multe sucuri naturale acasa.
Mancam avocado in fiecare dimineata facut pasta cu nuci pe paine.Un avocado cu o coaja mai deschisa are cam 360 kalorii.
Popcorul era la ordinea zilei si dulciurile la fel.
Nu faceam nazuri la mancare dar exageram cu cartofii prajiti si carnea de pui ( pe gratar/snitele/la cuptor/ frigarui iammy :X ) si de multe ori mancam doua portii si mereu imi ziceam ca nu m-am saturat si inca imi e foame. laughing

Mereu rontaiam cate ceva, pizza mancam cel putin o data pe saptamana, mancam la ore tarzi si mereu o tineam cu mi-e foame chiar daca mancasem cu o ora in urma. laughing

Trebuie sa-ti depasesti caloriile zilnice pe care trebuie sa le mananci daca vrei sa te ingrasi.

Nu m-am ingrasat sanatos dar mi-am atins scopul. Partea proasta sau buna e ca orice haine ai avea mulate acum o sa se duca dracu si o sa trebuiasca sa iti schimbi garderoba. laughing