Se numesc cosuri ( sau cos la singular ), termenul traditional, sau pustule in termeni de specialitate.
Poti sa folosesti o crema cum ar fi Bioderma Sebium Global sau Ivatherm Akne-syt. Ambele sunt foarte bune.
Cat despre ingrasat, eu aveam cam 43 de kg si am ajuns la 53 cam intr-un an jumate-doi.
O chestie care te ajuta sa te ingrasi rapid sunt bauturile proteice dar trebuie sa faci miscare daca le iei varianta mai naturala ar fi sucurile de fructe, sa-ti faci tu cat mai multe sucuri naturale acasa.
Mancam avocado in fiecare dimineata facut pasta cu nuci pe paine.Un avocado cu o coaja mai deschisa are cam 360 kalorii.
Popcorul era la ordinea zilei si dulciurile la fel.
Nu faceam nazuri la mancare dar exageram cu cartofii prajiti si carnea de pui ( pe gratar/snitele/la cuptor/ frigarui iammy :X ) si de multe ori mancam doua portii si mereu imi ziceam ca nu m-am saturat si inca imi e foame.
Mereu rontaiam cate ceva, pizza mancam cel putin o data pe saptamana, mancam la ore tarzi si mereu o tineam cu mi-e foame chiar daca mancasem cu o ora in urma.
Trebuie sa-ti depasesti caloriile zilnice pe care trebuie sa le mananci daca vrei sa te ingrasi.
Nu m-am ingrasat sanatos dar mi-am atins scopul. Partea proasta sau buna e ca orice haine ai avea mulate acum o sa se duca dracu si o sa trebuiasca sa iti schimbi garderoba.