Fără supărare, cea mai proasta decizie pe care o poți lua!
O dată pentru că nu știi exact cum e ea ca persoana (se poate schimba drastic până la 18 ani)
A doua oară pentru că încă sunteți necopți și nu va cunoașteți nici pe voi, adică nici tu nu te cunoști pe deplin, dar nici ea pe ea.
A treia oară, liceul poate avea o influență majoră asupra comportamentului ei pe viitor.
A patra oară, părinții ei vor face în așa fel încât să taie legătura cu tine.
Personal, nu recomand așa ceva! E un efort inutil.Pana la urmă, de unde știi dacă ea e aleasa? Ai nevoie sa mai experimentezi relații daca vrei sa îți dai seama.
Acum faci cum știi!
Bafta!
Daca faci asta fii sigur ca îți sapi singur groapa. Gândeam și eu ca tine acum vreo 10-12 ani, eram și eu tot așa necopt la minte. Hai să îți zic câteva lucruri care nu îți vor conveni:
1. Daca faci greșeala asta, părinții ei cel puțin te vor percepe ca pe o foarte mare amenințare și vor face ORICE sa vă despartă mult mai rău decât acum.
2. Sunteți doi copii, peste un an nici nu o sa mai gândiți ca acum. Fata aia o sa își regrete și ca te a cunoscut când o să aibă 20 de ani. Se va uita in urma și își v a spune "ce mica si proasta am fost" și probabil și tu la fel.
3. Crede mă la la 16 respectiv 14 ani ești prost rău ca și om în modul general. Adică nu ai habar de multe lucruri. Ești pur și simplu nepregătit pentru viața ca asa este la vârsta asta. Indiferent cat de deștept te consideri, trust me, la 16 ani ești foarte puțin știutor de lucruri.
4. Ai răbdare ca în timp toate se rezolva dar nu grăbi lucrurile.
O idee foarte proasta. Acum gandesti ca un copil. Pe la 18 ani vei gandi altfel.
Buna.Cred ca visezi mult prea inaintat pentru varsta voastra.In primul rand mai asteapta sa mai treaca anii, bucurati-va de ce aveti acum, deoarece e posibil sa aveti o relatie frumoasa de lunga durata sau sa va despartiti pana la 18 ani.Fii realist, e mai intelept asa decat sa fii cu capul printre norii roz ai iubirii adolescentine.Eu nu cunosc niciun cuplu din generala sau liceu care sa fi supravietuit pana la casatorie.Toti s-au despartit eventual, deci repet, nu te avanta asa inainte cu aceste intentii, toate la timpul lor.
Pana implineste fata 18 ani, apuca-te de un sport sau de carte, ca acum la tu risti puscaria, daca seduci si violezi o fetita mica, de numai 14 anisori.