| IdealShade a întrebat:

Buna ma numesc Alexandra am 16 ani imi place de un baiat de 3 ani cum s-ar spune iubire nereciproca sa presupunem ca il cheama Dan are 17 ani si nu inteleg ce mi-a placut mie in el intratit ca sa-mi placa asa necontenit.Multi ii placeau de mine si imi propuneau sa ma intlnesc dar eu nu puteam sai accept pentru ca il iubeam.Nu demult am esit in centru la o plimbare prin parc cu prietena mea cea mai buna spunem ca o cheama Irina. Ea cu Danu sunt prieteni de familie si la chemat si pe el cu noi nu eram impotriva pentru ca in ultimu timp credeam ca gata nu-mi mai place de el dar gresisem cind l-am vazut am inteles ca totusi imi mai place de Danu am inceput sa vorbim asa ca niste prieteni inainte nici nu am avut ocazia sa vorbim normal sa facut seara rutele nu mai mergeu si el a mers sa ne petreaca acasa Irina a facut cunostinta cu un baiat pe drum si noi cu Danu mergeam inainte dar ei din urma si vorbeam, vorbeam nu ne puteam opri am ajuns la casa mea si putin am mai vb linga bloc si el a plecat sa o petreaca si pe Irina acasa.Am intrat acasa m-am dus si am mincat putin si am intrat pe net si ma uit ca mea scris Irina ca Danu a intrebat de mine si intreba cum sunt scrisa pe skype.Peste vreo 5 minute imi vine mesaj de la e.In care era scris cum ai ajuns acasa, poate o sa ne mai vedem, am crezut ca Irina nu o sa mearga cu mine sa te petrec si noi mai stateam de vorba, una alta chiar imi dadea de inteles cai plac dar a doua zi cind am esit afara cu verisoara mea el se uita strasnic era asa o impresie ca vrea sa ma minince dar cind a trecut cu prietenul lui pe linga noi nu sa salutat dar dupa ce a trecut la colt a intors capu sa vada daca ma uit.Nustiu ce sa fac imi place si gata nici nu pot sa inteleg comportamenutl lui as vrea sal inteleg ca in septembrie se muta cu traiul la Italia dar in vacanta ca veni inapoi.Va rog sa ma ajutati ca nici nu stiu ce sa mai fac. P. S:Help me

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Daca pleaca in strainatate poti sa iti iei ramas bun de la el deoarece el se va satura de f...t p...e italiene. O sa gasesti altul mai bun in Romania.

10 răspunsuri:
| AlexC a răspuns:

Nu te place pentru ca nu sti sa scrii, sa te exprimi, sa vorbesti corect si coerent.

Răspuns utilizator avertizat
| opium a răspuns:

Daca esti din Rusia cauta acolo consiliere. Bye bye!

| opium a răspuns:

Pai draga mea,asta nu e discriminare, dar omul ca sa te ajute trebuie sa inteleaga ce ai scris, ceea ce nu e valabil in cazul istorioarei tale.Deci ciocul mic cu ¨tineti parerile pentru tine¨,poate si eu am nevoie de ajutor, dar nu il cer pe un site din China, ca sa fiu tinta mistourilor alora.

| opium a răspuns:

Mai frustrato,in primul rand sunt fata,in al doilea rand nu stiu care din noi e aia care traieste in singuratate lucie.N-am prieteni?laughing Din cate vad nu eu intreb cum sa imi rezolv idilele pe net! Ah,si iubita,asta e site unisex, nu e special pentru fete, graunte de creier.In loc sa scuipi flacari pe aici, mai bine du-te de unde ai venit si pune mana pe un manual si invata romana de converastie, macar.Pana atunci, jet!

| Basel a răspuns:

Pai nu prea stiu ce sa zic dupa ce s-a intamplat a2a zi
dar daca se muta in Italia eu zic ca nu are rost sa te mai chinui sa te combini cu el... poate doar asa sa il intrebi ce s-a intamplat si sa ramaneti prieteni
gaseste altul de la tine din oras si nu te incurca deoarece relatiile la distanta nu tin si iti provoaca suferinta
numai binewinking

| IdealShade explică:

Eu sunt rusoaica! Si imi vine foarte greu sa vorbesc si sa scriu pe romana.Mai intii trebuiea sa intrebati dar sa nu face asa concluzi deodata! Am scris asta ca astept ajutor dar nu critica

| IdealShade explică:

Nu sunt din Romania! Sunt de la Russia si nu stiu bine limba romana.Cum stii cu limba rusa asa stiu eu limba romana.Am scris aici ca astept ajutor dar nu critici inutinle.

| IdealShade explică:

Tineti parerea pentru tine! Cei cu discriminarea asta, n-am nimic contra romanilor!

| IdealShade explică:

Si ce daca P.S:Nu ma afecteaza parerile tale,,,(Da putin sa-ti fac descrierea 1.Stai pe un sait mai mult care apartine fetelor...2.Stai mult pe sinte inseamna ca (a) nai prieteni (b)nici prieteni nici prietena. iti perzi timpul intraiurea pe net.Si deci e treba mea unde postez istoriuara asta pe stait chinez sau japonez))Bye