| alexa_7774 a întrebat:

Ma numesc Alexandra si am 14 ani.De un an jumat plac un baiat. El are 18 ani.Il iubesc sunt sigura de asta.Cand il vad ma inrosesc.Adorm seara cu gandul la el, il visez.Nu stiu ce sa fac. El nu stie de asta.Cred ca ma simpatizeaza. Vroiam sa ii spun ca il plac, ca il iubesc la nebunie dar imi era teama de reactia lui.Chiar nu stiu ce sa fac...Am incercat sa il uit dar nu pot.Chiar nu pot. Mi-ar place sa fiu impreuna cu el. Prietenele mi-au spus sa astept momentul potrivit.Asa am facut dar nimic.sa.Nu imi pot lua gandul de la el. El e mai timid, asa sunt si eu.Mai vorbim pe mess dar nu mare lucru. S-e pricepe la pc-uri si a venit de mai multe ori sa ma ajute.Radem vorbim normal, deschis.Va rog sa imi dati un sfat fie el cat de mic.crying:X

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Te felicit, esti indragostita de un an-poti sa incerci sa-ti asterni trairile si gandurile pe hartie, poate iese ceva frumos. Tu ai fost foarte mica si el nu a avut prea mult '' ochi '' pentru tine, dar in curand, tu vei deveni o domnisoara adevarata, si vei inflori ca o floare. Ca sa treci mai usor peste aceasta etapa mistuitoare, te sfatuiesc sa incerci tot timpul sa inveti ce trebuie sa faci sa-l atragi. Un baiat de 18 ani nu mai este asa de flusturatic, are deja un plan de viitor; el stie daca vrea sa invete mai departe, sau sa munceasca, sau sa plece din tara, etc. Tu spui ca-i plac calculatoarele-cand va veni la tine(poti inventa tu un motiv), ii oferi o carte despre Pc( o ilustrata), un joc nou sau ceva de genul, ceva nu prea scump. El va fi surprins, si te va intreba de ce. Iar tu ii vei raspunde: pentru deranjul sau si pentru ca un ''an de zile ti-a fost alaturi la greu ''. Trebuie sa fii sfioasa, chiar sa ta inrosesti putin daca poti, si sigur gestul tau il va impresiona. Cred ca discutiile voastre vor lua o cu totul alta directie. Poti sa-i mai spui ca ai vrea si tu sa fii ''atat de priceputa ca si el in ale computerului ''-bla, bla. Maturizeaza-te frumos, nu fii flusturatica ca alte fete, si bafta!

5 răspunsuri:
| multimoak a răspuns:

Daca i te vei arunca in brate si-i vezi spune cate-n luna si in stele, saracu se va speria si va fugi mancand pamantul. Incearca sa va rezervati timp pentru voi doi: o plimbare in parc, iesiti cu rolele, bicicletele, faceti ceva impreuna, cat mai multe, vorbeste mai mult cu el pe net, cere-i sfaturi ca iti place de cineva si vrei sa-l agati, si-l agati pe el cu propriile argumente.
Sa nu indraznesti sa exagerezi... pup love struck succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ce sa iti spun? sunt si eu exact in aceiasi situatie dar numai ca eu il vad foarte rarcrying si nu stiu ce sa fac asa ca sfaturile asta m-au ajutat sh pe mine si la mine mai e problema mareeeeeee da ce sa fac? stiu ca il iubesc mult dar ce sa fac?

| Angiutssa a răspuns:

Hmm.complicatstraight faceIn primul rand se scrie "placea", nu "place". In al doilea rand incerca sa o iei usor.Nu poti sa ii spui asa "X-ulescu, te plac, te iubesc din toata inima!". Incearca mai intai sa-i dai de inteles ca il placi.gesturi micute.sa-i zambesti, chestii din astea. Dupa ce se prinde(sper ca e mai destupat la minte) poti sa ii spui ca il simpatisezi, dar nu ca pe un simplu prietenhappy
Iti doresc multa bafta!kiss

| HBK a răspuns:

Cel mai frumos lucru cand simti ceva pentru cineva este sa iti exprimi direct propriile sentimente, fara a exagera. Poti sa ii dai de inteles, sa il faci si pe el sa te placa, sa vrea sa fiti impreuna.Petrece-ti mai mult timp cu el, va plimbati, radeti.Trebuie sa va simtiti bine unul in preajma altuia.

| eugem35 a răspuns:

Mare atentie sa nu intre la corupere de minori