| elenorrrrr a întrebat:

Ma numesc Ana..am 13 ani...si imi doresc foarte mult sa am parul lung...Care ma poate ajuta cu un truc ca sa creasca mai repede?puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| CynicalCunt a răspuns:

Cica ar creste mai repede daca te uiti la el incontinuu. Asa am citit.

| Bellicous a răspuns:

Buna! Daca vrei sa ai parul lung sunt sampoane si tratamente pentru stimularea si cresterea parului sau poti folosi "trucurile bunicii" care le gasesti daca cauti pe google(trucurile bunicii pentru cresterea parului)Sper ca ti-am fost de ajutor big grin

| GabitzaGaby a răspuns:

Buna eu am parul peste genunchi deoarece nu m-am tuns niciodata de cand mam nascut dar si tie iti poate creste in 1 maxim 11 ani al fel ca mine dar trebuie sa acorzi multa atentie sa il ingrijesti de ex:trebuie sa iti obijnuest parul cu spalatu de 3-4 ori pe saptamana depinde de cate ori te speli pe cap si asa trebuie sa il speli in fiecare saptamana sa il piepteni zi de zi si sa ti de un sampon poti sa incerci mai multe dar trebuie sa te mentii de cel care iti face parul moale si usor de descalcit la pieptenat ok daca vrei sa vez cum ai parul adica gros sau slab, slab adica atunci cand parul tau este aspru ute poti face ca un mik test pentru a vedea cum e parult tau : iei o suvita de par si o bag la apa iar daca parul este la mana moale inseamna ca e gras ceea ce e bine iar daca parul tau la apa este despicat si aspru inseamna ca e slab iar samponul folosit de tine nu este folositorpt ati creste poti folori s petrol o rogi pe mama ta sa iti cumpere petrol cu acela te speli pe cap 1 pe saptamana iar apoi il limpezesti bine la apa ok s trebuie sa iti faci coada impletita pentru at creste:X bafta