anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc Ana-Maria.Am si eu o problema si sper sa ma ajutati.Acum cateva zile am fost afara si cand am plecat acasa un prieten mi-a dat mesaj daca mai stau afara(eu am ajuns in casa atunci). Eu i-am raspuns: nu ies ca ma dispera moaca unei fete(aceasta fata nu ma cunostea decat din vedere). Aceasta fata a auzit mesajul de la un alt prieten al meu care ii luase telefonul din mana celuilalt prieten prin surprindere. Mie imi este foarte frica de fata asta pentru ca multi prieteni mi-au zis ca e in stare de orice.Acuma aceasta fata m-a sunat de pe numarul unui prieten sa ies afara ca nu imi va face nimic.Eu i-am raspuns ca nu ies ca am treaba in casa(o minteam pentru ca sincer imi este frica de ea), i-am promis ca ies a doua zi ca sa discutam. Vreau sa ma ajutati cum sa-i raspund la intrebarea:ce am cu moaca(fata)ei? nu vreau sa o jignesc, vreau sa o pacalesc cumva ca nu am nimic cu ea(de fapt am multe cu ea)dau fundita celor care ma ajuta.Multumesc!

2 răspunsuri:
| MihaiKm a răspuns:

Pai nu prea ai cum sa scapi, in aceeasi situatie am fost si eu, am vorbit pe cineva pe la spate ( fara sa stie ) si dupa si-a pierdut increderea in mine! Cam asa ceva e si la tine, depinde si cat de bine o cunosti pe acea fata, daca iti este prietena eu zic sa te duci sa vorbesti cu ea si sa iti ceri scuze, dar daca nu o cunosti si pentru tine este un strain. ai de ales intre 2 variante: 1. Te duci, dar cu un spary paralizant, sau 2. Nu o bagi in seama, nu mai raspunzi la numere ascunse si ea pana la urma o sa te lase, o sa uite! Iti urez succeshappy

| Anyyta16 a răspuns (pentru MihaiKm):

Multumesc de ajutor! Am sa tin cont de sfatul tau.