Daca te intereseaza, si eu am acelasi vis.dar bine nu "america" eu vreau undeva prin japonia uitete la videouri de la bromania scrie pe youtube si gasesti acolo si iti zice cum a ajuns el in LA :p
Dar oricum nu cred ca e prea diferit acolo. doar ca oamenii au alta gandire
Tu crezi ca in America sunt cainiii cu colaci in coada?
Frumos visul tau, nu e imposibil de realizat!
Incearca pentru inceput sa-ti faci vacantele acolo
Apoi invata, da mai departe la facultate, o specilazizare care stii a se cauta acolo, si poate vei avea sanse sa-ti realizezi visul.
Dar sa stii ca tot timpul iti va fi dor de tara ta...
Daca nu poti studia in america la facultate, iti sugerez sa faci facultatea in alta tara(Anglia de exemplu) unde stii ca diplomele de la acele facultati sunt recunoscute si in america.Trebuie sa fii foarte puternica din punct de vedere psihic(la fiecare "cadere" sa te ridici si sa fii mult mai puternica ) si sa fii foarte buna la ceea ce faci (medic in cazul tau). Poti intra pe forumul romanilor din america si sa pui acolo intrebari.
P.S. nu-i baga in seama pe cei care te jignesc sau iti spun ca nu vei reusi, trebuie sa crezi in tine orice s-ar intampla.Te sfatuiesc sa iti cumperi carti si sa te apuci de studiat limba engleza ca sa o stii la perfectie
Sper ca te-am ajutat!
Nu m-a fascinat niciodata America, in schimb m-a fascinat Japonia si Coreea. Am avut un singur vis cu asta dar nu era asa de clar...Limba engleza este mult mai usoara de invatat, pe langa japoneza deci visul tau e mai posibil sa se indeplineasca decat al meu.
Dar sa stii ca, perfectul pe care il vezi tu in filme sau la televizor nu e chiar asa.
Eu nu am visat niciodata la New York.America de N ar fi ultimul continent pe care as brea sa-l vizitez.
Este foarte greu sa te muti intr-o alta tara, alt continent.Am rude care au mers acolo si surprize surprize, au venit inapoi.
Daca iti doresti mult si chiar vrei asta, nimic nu ar trebui sa te opreasca!
America nu e nici pe departe locul ala plin de lapte si miere prezentat pe la TV. Da au orase cosmopolite si un stil de viata liber, dar traiul din Europa de vest este mult mai de calitate decat ce se intampla in America. Chirii de mii de euro in orasele mari pentru o o prapadita de garsoniera, aglomeratii, poluare, macare proasta, rata criminalitatii mare, economie care se taraie si la ei samd.
O facultate in State costa 50.000-60.000$ pe an, ceea ce e imens.
Din punctul meu de vedere traiul din SUA e departe din toate punctele de vedere fata de Anglia, Olanda, Germania, Austria, Elevtia. New Yorkul pentru mine va ramane un oras pe care sa il vizitez si atat
Incearca macar o vacanta candva, e mai greu sa ajungi sa locuiesti acolo si nu poti sti ca vei avea viata mai usoara. Dar sunt de acord in rest, chiar e de vis, insa parca as prefera o tara europeana ca Irlanda sau Anglia mai intai, chiar si Germania. Cred ca oricine a visat macar o data sa traiasca in alta tara mai avansata decat a noastra.
Dar stii, nu e bine nici sa te agati de vise acum fiindca, nah, uiti sa traiesti, uiti de viata pe care trebuie sa ti-o duci in prezent.
Orice om de pe pamant se naste intr-o tara.de-ci e imposibil sa lasi tara ta natala si sa te muti intr-o alta tara.cu toti avem visuri sa ajungem cine stie unde dar tot acasa tragi.e bine sa faci excursi sa vezi lumea dar sa stai pe perioade mai lungi nu as sta
Vezi tu puisor, find copii visam cu ochii deschisi, ne hranim cu iluzi... ne axam un 'tel' si vrem sa il atingem, insa cu anii ce trec peste noi, realizam ca exista lucruri mai importante de facut.Anume familia, un loc de munca in tara ta, sanatatea, o iubita, un iubit... care sa merite multe.Realizam ca eram copii, si ca aveam fumuri in cap.Doream ceva ce nu se merita, si multe altele. Uneori si eu sper la partea plina a paharului, insa apoi ma uit la partea goala.Eu spre exemplu sa zicem ca mi-as dori un telefon performant, touch screen, nu stiu cati G de rami, si asa mai departe.Insa apoi ma uit si la alti care nu au ce manca, si realizez ca ei poate si-ar dori sa numai aibe grija zilei de maine. Vezi tu trebuie sa ne multumim cu ce avem
Nimic nu e imposibil daca iti doresti cu adevarat si daca muncesti pe rupte ai o singura viata, profita de ea si vei ajunge sa iti indeplinesti visul american