Eu nu o sa iti spun sa ai rabdarii blablabla, etc. Si eu am aceeasi pb si am 14 ani. incearca sa faci exercitii cu greutati, functioneaza! cumparati tinctura de marar si bea sau maseaza-ti sanii. Succes! (FUNDA?)
Ai rabdare fiindca o sa iti creasca si tie, fiecare om are timpul lui de dezvoltare.Dar daca ii ai inca mici sa nu porti bustiere sau sutiene fiindca nu iti vor mai creste normal si tii strici! Toate la timpul lor ai rabdare:* Sper ca am putut sa te ajut.Bafta:*
Mda,pai la varsta ta, nu cred ca grija ta nr 1 ar trebui sa fie ca nu ai sani.Nu te-ai maturizat inca si punct.O sa-ti creasca cand o sa fii mai mare, da? Si nu cred eu ca niste mucoase de 12 ani au sanii cat casa,asa cum zici tu(ca prietenele tale au sanii nu mai stiu eu cat de mari).Eu zic sa iti vezi de carte, nu de sani, ca o sa creasca ei si fara o metoda anume. Oricum la varsta ta nu au cum sa creasca mari inca.O sa vezi tu, de la 14 ani in sus ce o sa te maturizezi.O sa creasca cand o sa ajungi la pubertate, deci rabdare.Pa!
Au timp destul sa creasca, si cand o sa creasca o sa creasca poate mai mari ca ai prietenelor tale. Eu am o prietena de 14 care nu are mai deloc sani si nu dispera deloc, se multumeste cu ce are. Stai linistita ca iti vor creste. Prietenele tale au sanii mai mari, dar poate tu ai ceva mai mult ce ele nu au, poate tu esti frumoasa ca ele. Sunt rautacioase si stiu ca te fac sa te simti prost si de aia zic asta. Nu le baga in seama.
Uite sa stii ca faptul ca la varsta ta nu ai cine stie ce sani nu e mare lucru si eu am doar 13 ani si pot sa spun ca nu am cine stie ce pentru ca pur si simplu adolescenta mea cat si a ta si a altor persoane d-abia incepe.Ai rabdare si iti vor creste.