Salutare! Cum adica te-a mintit cu identitatea? (te rog sa detaliezi) Eu cred ca daca inca e langa tine,e pentru ca a vrut sa fie asa. Cred ca prin faptul ca a putut sa ierte si sa treaca peste,tu nu ar trebui sa fi presata de vina. Sigur ca poate ai mustrari de constiinta,stii vorba aia "Te iert, dar nu te uit". Imi dau seama cum te simti, groaznic, te inteleg! Incearca sa traiesti cu durerea asta, si pe viitor sa incerci sa indrepti in lume tot ce-i rau si incorect! Funda?(Raspuns castigator)
Mai, oricat citesc, nu reusesc sa descopar înțelesul acestor cuvinte stravechi. Pune cate o virgula, una aici, alta acolo, intelegi?
Presupun ca l-ai inselat, daca am inteles bine. In cazul asta, trebuie sa te rog sa lasi omul in pace, deoarece greseala ta e de neiertat. Ti-ai batut joc de el, macar acum lasa-l in pace, sa nu-si mai piarda timpul cu o usuratica.
A cunoste un baiat online nu inseamna nimic. Tie iti place de el nu pentru cum este el, ci pentru cum iti imaginezi tu ca ar trebui sa fie. Asta deoarece nu l-ai intalnit niciodata in realitate si, prin urmare, lasi loc imaginatiei.
Nu ai cum sa inseli pe cineva pe care l-ai cunoscut online.
Sfatul meu este sa nu-ti mai bati capul cu chestia asta. Este aberant. Probabil varsta este de vina.