| andrreeaP a întrebat:

Ma numesc Andreea am 14 ani si in cateva luni va urma banchetul de sfarsit de a 8-a si chiar nu stiu ce sa port. Sunt slabuta, am aproximativ 47 de kg si 1, 65. Ma puteti ajuta sa gasesc rochia potrivita pentru mine, sugestii, site-uri, orice :*! Multumesc >:d<

Răspuns Câştigător
| Debb a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu. Esti slabuta si parerea mea este ca ti se potriveste orice. Poti merge pe culori gen alb, negru, crem... Nu incerca sa iti iei o rochita prea colorata sa iesi in evidenta pentru ca nu vei iesi in evidenta...prost. Poti sa iti faci ceva la comanda si sa iti alegi tu materialele. Asa rochita ta va putea fi unicata si nu vei risca sa fii imbracata la fel cu vreo colega. Bafta! :*

4 răspunsuri:
| andrreeaP explică:

Multumesc mult pentru sfaturi :* Si astept in continuare >big grin

| lav161514 a răspuns:

Mai ai timphappy mergi prin magazine si incearca orice, nu trebuie sa cumperi din prima si e timp destul sa incerci zeci de rochii pana o gasesti pe cea mai potrivita. Depinde mult de picioare credthinking daca sunt foarte subtiri de la genunchi in jos, ia-ti una deasupra genunchilor, ca altfel arata foarte nasol. Incearca una stramta in partea de sus (sigur nu ai burtica si va arata divin pe abdomen) si sa se largeasca apoithinking sau nu stiu depinde ce iti sta tie binehappy