Daca nu ai inceput viata sexuala nu poti avea asa ceva, pererea mea este sa mergi impreuna cu mama ta la un medic si iti va spune cu exactitate ceea ce ai.
De ce OBLIGATORIU, puiule? Obligatoriu ar fi sa formulezi tu intrebarea in asa fel incat sa inteleaga cineva despre ce e vorba. Obligatoriu ar fi sa-ti spuna un medic ce ai, DUPA ce te consulta. Aici iti raspunde cine se pricepe si cum se pricepe. Nu trebuie s-o iei ca litera de Evanghelie.
Andreea, probabil ai racit la ovare! Se intampla destul de des la fetele mai sensibile ( ca mine sau ca tine ). Daca tot te mai doare maseaza-te in partea stanga ( banuiesc ca mai jos. ) cu putin spirt si dupa aceea stai cu o sticla de apa calda in locul acela! Astept confirmarea de la tine ( daca te mai doare sau nu ). Daca te mai doare, ar trebui totusi sa te duci la un medic. Succes!
Si pe mine ma doar cand alerg mai mult... Si am intrebat-o pe mama(e asistenta) si a zis ca e din cauza diafragmei... Cand alergi ai nevoie de aer si se maresc plamanii si diafragma opune rezistenta. Si de aia cam doare.
Am patit si eu la fel cam pe la 9 ani... pe atunci nici vorba de menstruatie.
Uite ce e: atunci mancasem ceva nu prea bun... si mi se puse in partea stanga! credeam ca intepenesc de durere... dar dupa vreo 2 ore de chin(sunasem si salvarea...nu mi venea.) m-am dus la wc...si mi-a trecut instantaneu! E clar ca durerea mea era cauzata de fecare
in cazul tau...care esti ceva mai mare decat mine o fi din cauza ca trebuie sa-ti vin menstruatia... ori cazul de mai sus
succes
xo~ mary
Unde te doare mai exact in partea stanga?si de ce gte ai gandit u chiar la sculament?
Unde te doare mai exact in partea stanga? si de ce gte ai gandit u chiar la sculament?
RazvanCazan întreabă: