| dexaaa a întrebat:

ma numesc Andreea si am 12 ani si jumatete.Acum 4 zile m-am cuplat cu un baiat (el are 14 ani), dar nu asta este problema.Eu nu am vrut sa fiu cu el, insa el mi-a spus ca sunt singura fata de care nu si-a batut joc.Stiu ca o sa spuneti ca sunt prea mica pentru o relatie, dar totusi am vrut sa incerc, bineinteles fara sa ma indragostesc si sa imi atraga atentia de la scoala.Eu nu vreau sa mai fiu impreuna cu el.Nabil(cel mai bun prieten al lui) m-a rugat sa fiu cu el pentru. ca el spunea ca tine la minechatterbox. Insa nu pot sa-l plac... Un sfat va rog. Dau funda promit!

Răspuns Câştigător
| Andra_7230 a răspuns:

Doame Andreea faza e exact ca si a mea
numai ca eu am 14 ani si tipu 24 big grin si cea care a insistat sa fiu cu el este prietena mea cea mai buna care si-a petrecut mult timp cu el deoarece era prietena cu doamna la care lucreaza el si bla bla bla laughing eu sunt deja cu el de 2 saptamani. imi faci incontinuu surprize astazi am primit un ursulets gigantic love struck dar eu chiar nu vreau sa ma indragostesc de el
asa si acum sa trecem la intrebare tah` eu nu consider deloc ca esti prea mica sa ai o relatie, dar ar trebui ca sentimentul sa fie reciproccea ce nu se intampla nici in cazul meu nici in al tau ( daca baiatul e de bani gata laughing profita si tu putin sti ca sa nu fiu singura ) paranteza nu prea conteaza si nu e un sfat prea bun dar ca nu ai ce face e utilwinking asa.deci asta numai tu hatarasti daca o sa ai sau nu o relatie cu el...si daca el ti-a spus ca esti singura de care nu si-a batut joc...gaseste ceva frumos la el si acorda-i o sansa dar profita si tu putin acum ce fetele sunt mai inteligente nu? happy Vreau funtitsa. daca totusi avem destinul la indigo` big hug happy

4 răspunsuri:
| EllyFMS a răspuns:

Nu te combini cu el.

Pune`ti intrebarea. daca tu tineai la el. el s`ar fi combinat cu tine din obligatie? eu iti garantez ca nu. deci ii spui frumos nu.

| forever4you a răspuns:

Daca nu il placi nu fi impreuna cu el ca nu te obliga nimeni. fa-l sa inteleaga ca pur si simplu nu iti place de el si ca daca ai accepta sa fii cu el va suferii mai mult decat acum pentru ca va fi intr-o relatie fortata, intr-o relatie cu o fata care nu-l place fa-l sa inteleaga ca nu este posibil sa iti placa de el...Succes! P. S. acum la 12 ani fetele au si copiilaughingsau pe site mai intalnesti cate o inteligenta care vrea sa isi inceapa viata sexual de la 12...nu esti prea mica(parerea mea)IUBIREA NU ARE VARSTAhappy

| AdRyAnA3 a răspuns:

Pai daca nu il placi nu poti sta cu el pentru ca el isi poate face vise si cand o sa afle ca tu nu il placi si nu i-ai spus o sa se supere pe tine. Mai bine spune-i adevarul. Dar sa nu i-o spui urat si spune-i ca daca tine atat de mult la tine cerei sa ramaneti prieteni. Cel mai urat este atunci cand termini o relatie si vorbiti urat unul depre altul.
P. S. Dragostea nu are varsta!

| dexaaa explică:

Mersi mult pentru sfatuuuri:*. acum am terminat-o de tot cu ellaughing si faza cu copiii... stiu si eu e cam aiurea.Am citit pe un site ce era acoloI don't want to see.Am scapat de el, insa tot vrea sa fie cu mine tipu insista. acum sunt cu altcineva si e mult mai okei.ciusii:*