| deyutzaandreea a întrebat:

Buna ma numesc Andreea si am 13 ani. Sunt impreuna cu un baiat si mi-e teama sa le zic parintilor. Ce credeti ca trebuie sa fac? El isi doreste o relatie serioasa, si eu la fel. Toti copiii care stiu ca suntem impreuna spun ca ne potrivim. El are 14 ani. Astept raspunsuri. MULTUMESC.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine e sa le spui parintilor. Ei stiu ce-i mai bine pentru tine. La 13 ani, nu o sa fie o relatie chiar atat de serioasa, dar, daca tipul e in regula, o sa ai o amintire placuta. Dar cel mai sigur e sa vorbesti cu parintii tai. Nu-ti fie frica, nu musca!

8 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

De ce sa nu le spui? le zici daca stii ca sunt niste oameni intelegatori dar daca nu sunt trebuie sa te gandestipentru ca s-ar putea sa nu te lase sa fii cu el

| CristineDelaruss a răspuns:

Buna Andreea!

In primul rand incearca sa vorbesti cu parintii tai daca te'ar lasa sa ai un prieten. Daca zic ca da peste 1 saptamana(aprox.) le poti spune despre el.
Daca nu te lasa incearca sa le explici ca tu chiar iti doresti unul...

Bafta!:X

soothe
| soothe a răspuns:

Cel mai bine lucru este sa le spui parintilor. Tocmai de ei sa te ascunzi si sa ii tradezi? Care ar face orice pentru tine, in orice situatie? Asta nu pot sa inteleg.

| anytha13 a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie.doar ca eu nu vreau sa fiu cu el din cauza parintilor...imi e frica de ei cand vor afla ca am un prieten.mai ales ca el e mai mare de cat mine cu 3 anihee hee
Incerc sa ii intreb ce ar zice daca as avea un prieten dar imi e frica.sad
Stiu cum e.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce inseamna o relatie serioasa? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baiatul... pute?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chear daca tu ascunzi ca esti cu el...la un moment dat parintii tot vor afla!

| SteeeFy a răspuns:

Zile fara nici'o ezitare! la varsta ta e in regula sa ai un prietenwinkingincearca sa vorbesti intai cu mama ta ...asa o sa te simpti un pic mai linistita...bafta!