| FunKie999 a întrebat:

Ma numesc Bianca si am 12 ani! Sunt cea mai mare din clasa mea,dar am niste colege care s-au taiat pe maini, asa ca am incercat si eu.Acum ma tai cam o data pe luna si nu stiu daca e bine sau nu, dar mie mi se pare destul de tare! Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Nu e bine draga suflet sa te tai.
Gandeste-te la Creatorul tau cat sufera ca iti bati joc de viata care ti-a dat-o.

| SuperSaiyan4 a răspuns (pentru PαtнwαуTσBℓιѕѕ):

Inceteaza cu chestiile astea pentru bebelusi.

8 răspunsuri:
| AidaCR a răspuns:

Doamne. nu esti sanatoasa copila... eu nu suport sa mi se faca o injectie...ce sa mai zic daca m-as taia x_x.

| SuperSaiyan4 a răspuns:

Cum adica te tai pe maini, ce inseamna?

| NoSens a răspuns (pentru SuperSaiyan4):

Își taie venele, probabil thinking

| SuperSaiyan4 a răspuns (pentru NoSens):

Ii absolut normal, toata lumea face asta, acum mi le tai si eu in timp ce scriu mesajul.

| Andrei_Iascu_1998 a răspuns:

Nu e bine deloc de faci ca daca atingi o vena sau 2 pierzi prea mult sange si la spital cu ameteli si nu cred ca ai vrea asta... Funda?

| MikulAjutor a răspuns:

Daca fetele din clasa ta se spanzura (DOAMNE FERESTE)tu o sa faci la fel ca sa aflii daca e tare? citeste o carte, joacate un joc, fa-ti un prieten da nu mai practica prostia asta... scuze daca raspunsul e mai dur dar totusi nu mai practica prostii de genu asta

| Gigss a răspuns:

Este destul de rau, pentru ca poti ajunge la spital sau chiar mai rau, ai grija ce faci si cel mai bine ar fi sa nu mai faci asta pentru ca nu te apreciaza nimeni mai mult, poate doar alea... care crede-ma ca nu sunt normale big grin