Conform descrierii tale l-ai pus intentionat in inferioritate pe actualul, deci de aici reiese ca nu tii la el asa mult cum zici.Gesturile romantice ale amicului din vara te-am cam dat gata.Ai grija, nu tot ce straluceste e aur
Si eu trec prin asa ceva si imi e f greu darmie imi plac 3 baietii si ies cu toti dar trebuiee sa aleg unul va f foarte greu dar amandoua trebuie sa ne ascultam inima desi e f greu...
Cred ca fiecare fata trece macar odata in viata prin asa ceva.Trebuie sa iti asculti si inima dar si mintea.Sa facem un joc.Inearca sa iti pui intrebari la care sa raspunzi tot tu.Intreaba'ti ma intai inima.Intrebarile pot fii ceva de genul:
1)Pentru care baiat simti sentimente mai puternice?
2)Ce ar fi bine sa faci?
Iar apoi, pune intrebarii minti:
1)Cum sa faci sa nu ii ranesti pe niciunul dintre cei doi?
2)Ce ar trebui sa faci?
Sper ca te'am ajutat si mi'as dori sa fii constienta ca fiecare fata trece macar odata prin toate chestiile astea si toate o sa treaca odata si odata.
Take care!
Cand alergi dupa 2 iepuri nu prinzi niciunul de obicei, sau ii prinzi pe amandoi si ramai fara niciunu la final. Cel mai bine:ramai cu actualul si daca cumva va despartiti revii la fostul!
Bafta!:*
Spune-i actualului tau prieten daca ti la el, nu merita sa-ti bati joc de el, pentru o tampenie. Poate el chiar tine la tine, si daca si tu ti la el, nu-l fa sa sufere.
ale0409 întreabă: