Cred ca el nu vrea ca cei din jur sa stie ca te place si face toate astea ca sa vada cum reactionezi tu, vrrea sa stie daca tu il placi sau nu.cred ca este putin orgolios tipul...
Ti-as recomanda ca pret de cateva zile sa nu ii acorzi nicio atentie, nici sa nu te uiti la el si sa vezi cum reactioneaza.
Stiu ca ti se pare greu
baiatu` e timid in fata sau poate vrea sa se joace cu mintea ta, iar colegii pot mintzi ca sa te faca sa suferi. Iti dai seama ca daca esti o fata grozav de populara sau ceva de genu, te place f mult.
Baieti sunt asa de dificili.
Dar chestia ca foaia e chiar nesy, nu te merita. Nu ai dc sa te zbati ca sa-l faci sa te placa, fiindca baiatul este cel care "agata" mai usor, iar pentru o fata e chiar ciudat.
de ex cum ar fi sa zica o fata : "Hei baiatu` da`mi si mie nr tau de tel" , vezi cum pare. Baieti au intotdeauna treaba mai ushoara.
.
parerea mea e ca trebuie sa treci peste, pentru ca nu te merita. Stiu cum e ca nu iti poti lua ochii de la el, si iti vine sa faci tot felul de lucruri ciudate ca sa te observe, dar trebuie sa treci peste.
Toti baieti sa gandesc la acelasi lucru, dar fara cap
Ori e batut in cap, ori nu stie ce vrea, ori nu vrea sa recunoasca ori toate trei scuze dar cam asa reiese din ce povestesti tu