DRAGOSTE? Vorbeste despre sex! Il iubesti? El nu te iubeste draga mea! El vrea SEX! Respecta-ti corpul si nu te arunca asa la primul venit pentru ca ai sa regreti. Fete virgine in ziua de azi se gasesc foarte rar. Asta e ceea ce ai tu cel mai de pret, iar el se va mandri cu asta pentru ca vei fi inca una pe lista lui! Nu fii naiva! Nu cumva v-ati cunoscut pe net? Daca intr-adevar te iubea, te respecta si nu iti propunea tot felul de aiureli prin telefon sau internet, stiind ca totusi esti virgina. Invata sa te respecti pe tine si corpul tau pentru ca esti tanara si frumoasa si ai tot viitorul inainte. Lasa barbatul sa iti demonstreze ca te iubeste, sa arate ca merita, nu prin vorbe dulci, ca oricine poate sa le spuna! Oricine stie sa minta frumos! Ispite o sa gasesti la tot pasul, nu te grabi! Si mai vine si pentru o saptamana, nu iti e clar ca vrea doar sex? Ca o sa te amageasca cu tot felul de vorbe? Iar ca sa te duci la hotel cu el...nu e de ajuns sa vorbesti cu el de 6 luni, nu cred ca il cunosti indeajuns. Odata ce accepti sa te duci la hotel cu el inseamna clar ca accepti si sa faci sex cu el. Gandeste-te bine si nu te lasa amagita! Nu iti bate joc de tine pentru ca esti inca tanara!
Pf. Vezi? Nu ai ascultat sfatul căruia i-ai dat fundă... Ai acceptat până la urmă să îţi pierzi virginitatea cu o persoană cu care nu te mai întâlnisei. De unde ştii că el nu avea infecţii? Ţi-a zis el şi tu l-ai crezut? Păcat că nu ai tărie de caracter, şi că acum tu eşti cea care suferă.
Îmi pare rău.
Va cazati amandoi la un hotel? Poate vrea sa jucati monopoly toata saptamana, daca tot stati singuri, nu?
Hei! Capul sus!
Ii poti spune direct ca nu vrei sa o faci din prima zi, si punct!
Si daca spunandu-i ca nu vreau sa o fac sau ca nu sunt pregatita ma lasa balta si pleaca? Asta inseamna ca nu ma iubeste si ca intr-adevar vrea doar sex
Hey... daca esti convinsa dar convinsa 100% ca el este, acel cineva, pe care-l vrei forever nu vad dc nu. daca nu, si daca se supara ca refuzi da; i papucii ..inseaman ca el a stat cu tine doar pentru asta!
Buna cred ca nu ar trebui la prima intilnire sa ai o relatie sexuala cred ca ar trebui mai apoi sau depinde e viata ta tu hotarasti ce sa faci si cum faci dar sfatul meu e totusi explica-i poate mai tirziu e absurd cum prima imtinire si atunci sa ai relatii sexuale. pai nu stiu vezi si tu. Bafta:*
Iubita,el nu te iubeste, el te vrea pentru sex! Sa te cazezi la un hotel cu el?! Nici vorba! Ai grija ce faci! Te pup!
misauratcuviata întreabă: