Treci printr-o perioada dificila. Inteleg ca iti este greu pentru ca ti-ai pierdut tatal si din cauza ca esti certat mai tot timpul. Inteleg cum te simti pentru ca si pe mine ma cearta mama tot timpul si am momente in care imi trec prin minte numai ganduri de genul : de ce m-am nascut, mai bine mor etc. Insa dupa ceva timp imi trece. Incearca sa nu mai pui la suflet tot ce ti se spune, poate ca tu esti o fire mai sensibila. Este si o varsta dificila. Eu am 14 ani si am momente de genul, dar trec peste de fiecare data. Sunt sigura ca sunt multe persoane care tin la tine. De exemplu mama ta, bunicii, fratii (rudele, prietenii) Nu esti singur crede-ma. Practic nici eu nu am tata pentru ca parintii mei sunt divortati de cand aveam trei ani si locuiesc cu mama. Trebuie sa intelegi ca poate persoanei care are grija de tine nu ii este chiar usor, banuiesc ca stai cu mama ta deci ea acum nu iti este doar mama ci si tata. Are dublu rol. Incearca sa vorbesti cu cineva apropiat despre lucrurile astea fara partea cu de ce mai traiesc. daca mor oare i-ar pasa cuiva. Descarca-te crede-ma ca ajuta. P.S : Ai incredere in tine si gandeste-te ca viata e frumoasa, priveste partea plina a paharului. Sper ca te-am ajutat
Stiu exact prin ce treci...incearca sa iti acorzi atentie tie, sa nu mai conteze ce cred ceilalti, doar tu contezi, tu poti fii oricine vrei, iti poti face viata de 100 de ori mai buna, trebuie doar sa vrei.gaseste-ti un hobby, incearca sa comunici cu cineva de incredere
M-am saturat sa va motivez pe toti. Nu ganditi. Asta face prea mult alint din partea parintilor. Pune-ti copile mintile in cap.
Pentru binele societatii, ia o carte de gramatica.
Vrei sa mori? Sa inteleg ca esti un las? Chiar vrei sa moara si mama ta de durere?
Daca alegi ''varianta'' asta atunci e posibil ca si cei apropiati tie sa simta ce ai simti si tu cand tatal tau a murit.
Asa ca, eu zic sa nu raspandesti ''ciuma'' asta mai departe.
Chiar nu vezi nimic bun in toata viata asta?
Pune-ti obiective, vise etc. gandeste-te la ele si lucreaza la ele.
Trebuie sa fie ceva ce te-ar putea face sa zambesti macar odata pe zi .
Sau mai simplu o metoda eficiente este:
-o lista pe care scrii motivele pentru care sa te sinucizi
-o lista pe care scrii motivele pentru care merita sa traiesti
Alba sau neagra, tot decizia ta ramane.
Noroc.
Pai ai putea sa incerci sa te schimbi, sa treci peste si sa devi mai puternic. Viata e frumoasa daca stii cum sa o traiesti si cum sa-i ignori pe cei ce-ti vor raul. Daca nu iti place de actualul tu poti incerca sa te modelezi asa cum doresti. E adevarat ca nu e usor, dar cu putina ambitie si vointa sunt sigur ca vei reusi Moartea nu rezolva nimic, e doar o scapare; nu faci altceva decat sa fugi de realitate. Nu ma indoiesc ca poti rezista in continuare si poti continua sa traiesti. Da tot ce ai mai bun, iti urez succes >
Imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat!
Eu te sfatuiesc sa te gandesti bine la aceste lucruri!
Mama ta este o persoana care te iubeste enorm si ar da tot ce are mai draga pentru a stii ca esti bine!
Gandeste-te ca in viata nu e mereu ''insorita'' vremea.Trebuie sa fi puternic si cel mai important niciodata sa nu iti pierzi increderea in sine!
Ambitioneaza-te si arata-le la toti ca esti mai mult decat ei, nu iti pune niciodata intrebari de genul ''Daca le va pasa de tine?''
Gandeste-te ce durere i-ai provoca mamei tale de exemplu sau a familiei tale; -viata este un dar de la Dumnezeu-