Hei,buna.
Ai putea sa vorbesti cu mine,ti-as putea fi prieten, nu ma refer la iubit, sa nu intelegi gresit.
Nici eu nu prea am prieteni, asa ca mi-ar prinde bine pe cineva langa mine.
Daca vrei sa imi dai ID-ul tau, am putea vorbi.
O zi buna Charlotte.^ - ^
Scuze ca am indoieli dar stii ca aici pe TPU sunt multi ciudati, daca e adevarata treaba asta pot discuta cu tine daca vrei sa fim prietene sunt fata deci nu o sa te simti ca un baiat. Sa stii ca esti frumoasa roscata, vopsita sau nu mi-ar placea sa arat asa esti super frumoasa si mi-e mila de tine ca te bat fetele la scoala, nasol si eu ma plangeam de viata mea, serios daca te pot ajuta cu ceva spune-mi. Trebuie sa te gandesti ca esti frumoasa si ca nu ai nici-o vina doar cei din jurul tau. Trebuie sa arati respect sa impui respect, daca cineva se ia de tine fara rost sau din cauza ca ai fost violata spune-i ca nu ii doresti sa i se intample si lui. Aiurea rau de tine dar ai sa vezi ca o sa vina fat frumos intr-o zi si o sa fii si tu fericita. Cu cat suferinta e mai mare cu atat e mai dulce rasplata. Ai grija de tine!
Acesta este al 2lea cont al meu, uite id'ul meu.
gumita_cornekorn@yahoo.com
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Imi pare nespus de rau, Mai aveam putin si plangeam. Este chiar trist. Sa nu incerci sa te omori deoarece nu este o solutie! Te-as sfatui sa nu mai ai incredere in nimeni. Astepti sa treaca ceva timp cam vreo jumatate de an si apoi incerci sa te imprietensti cu altcineva. Oamenii vor incerca sa te necajeasca mai mult stiind ca acum esti suparata. NU II BAGA IN SEAMA! Trebuie sa le spui parintilor ce s-a intamplat! Ii iei cu usurelul! Crede-ma ei stiu mult mai bine ce sa faca. O sa-ti devina cei mai buni prieteni, adica mai apropiati! Nu iti face rau deoarece ei vor suferi! Eu sunt fata, am doar 13 ani, insa daca vreei putem vorbi pe mess. Mie imi pari chiar draguta in poza! Sper ca te-am ajutat!
Gumita_cornekorn@yahoo.com
Si cu mine ai putea fi prietena findca n-am multi prieteni nici eu, si nu ma refer nici eu la iubit.
Sa stii ca esti foarte frumoasa cu parul roscat. Sad storry. Parca viata ta ar fi cea mai trista carte. Dar intotdeauna esre loc de un happy end asta depinde soar de tine.
Ai putea veni in Romania sa iti termini studiile! Daca ai putea avea posibilitatea! Si zile parintilor caci te vor ajuta foarte mult!
Acesta este al 2lea cont al meu.
De pe celalalt nu ma mai lasa sa dau raspunsuri, celor care mi.ari cerut id.
gumita_corekorn@yahoo.com
Multumesc pentru sustinere.
Buna! eu cred ca nu conteaza ce cred alti despre tine nu mai ii baga in seama te faci ca nu ii auzi. cred ca ar fi bine sa le spui parintilor tai de viol, deoarece ei sunt cei mai buni prieteni ai tai si te vor ajuta sa faci ce este bine.parinti tai cred ca vor intelege ceea ce s-a intamplat.
Multumesc mult pentru sustinere :c
croissant întreabă: