Buna, Corina,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Deci sa incepem cu inceputul, sper sa nu fie o gluma proasta ( se mai intampla deci iarata-ma daca este adevarat ), de ce mai stai pe ganduri, uite si cei de la ascociata telefonul copilului te pot ajuta, ei iti sunt cei mai buni prieteni, nu suntem noi in stare sa iti spunem ce sa faci, dar cel mai bine este sa vorbesti cu ei, o sa iti fie mai bine .
Eu cred ca trebuie sa vorbesti cu mama ta despre asta, sau cu bunicii si sa va mutati la bunici, sau la o matusa.
Pentru ca mama nu are nici un ban nici o locuinta, instanta l-ar putea obliga pe tata sa vinda apartamentul iar jumatate de bani sa ne dea noua sa ne stabilim? locuinta e trecuta pe tata dar mama sta cu el aici de vreo 15 ani
Foarte urata treaba , chiar imi pare rau, nu mai stiu ce sa zic, cred ca cel mai bine e sa suni si acolo te interesezi de tot ce s-ar putea intampla daca tu pleci, dar fratelui tau ii vorbeste urat? il agreseaza, saraca de tine, acum vad ca e serioasa treba asta