anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc Dan P. stau in maramures si cam de 1 an m-am mutat l tara, am 15 ani si am bunici in cel mai apropiat oras si m-am cerut vineri sa dorm sambata acolo si pana la urma nu am mai dormit la bunici am dormit la un prieten le-am zis bunicilor dar parintilor nu pentru. ca am crezut ca nu ma vor lasa si tata a sunat-o pe bunica si bunica s-a scapat si i-a spus unde sunt si acum Duminica am venit acasa si pentru ca nu le-am spus m-au pedepsit sa nu ma mai duc in acel oras toata vacanta si o saptramana fara calculator chiar cand incercamsa cuceresc o fata si chiar de aia m-am dus la acel prieten ca el sta mult pe mess si pe mine acasa nu ma lasa! Intrebarea mea este cum pot sa fac parintii sa nu mai fie asa de exigenti cu mine si ei tot vreau sa ma "tina in frau" sa nu le scap si sa fac ceva, chiar si acum la varsta asta ei imi interzic si sa stau pana la10 in sat sa in oras depinde unde ma duc si nici macar nu am voie sa gust berea de ex deci nu stiu cum sa ii mai suport sunt foarte demoralizat.Si cum nu ma lasa nici aicea la tara sa ma duc seara sunt izolat mi-au confiscat si telefonul si pe calculator n0am voie si ei sunt toata ziua acasa si mi-au intrerupt legatura cu lumea cum s-ar zice!

Astept raspunsuri,
Dan

Răspuns Câştigător
| heartslow a răspuns:

Cel mai bine e sa le spui ca vrei mai mult spatiu si ca vrei sa faci anumite lucuri,ca pana la varsta asta ai capatat constiinta si sti ce e bine si ce nu,si spune-le ca ori te accepta asa,ori deloc ca u pleci de acasa.
Stiu ca suna un pic ciudat si n-as vrea sa te "corup",dar ar fi bine sa-ti dea un pic de spatiu :ca pana la urma noi nu ne-am nascut ca sa traim izolati,ci ca sa socializam.
Succes si chiar m-ai induiosat cand ti-am auzit povestea:X, va ce e mai bine pentru tinehappy, funda?

1 răspuns:
| rt a răspuns:

Pai nu stiu, parerea mea e ca trebuie sa le explici ca mai bine iti mai dau mana libera din cand in cand deoarece daca iti interzic ceva acel lucru o sa fie si mai dorit de tine...prin urmare, daca ei n-ar fi asa stricti, n-ai mai avea curiozitati pentru bautura(spre exemplu) pentru ca ai stii deja cum e.Deci daca ai putea sa le explici asta eu cred ca i-ai convinge sa fie un pic mai neexigenti