| DroGuleTz a întrebat:

Buna ma numesc Denisa si am 13 ani de la un timp imi urasc viata din ce in ce mai mult eu eram inainte cea mai vesela fiinta radeam faceam glume era asa de bine dispusa mereu dar m-am mutat din banca in care stateam cu cea mai buna prietena a mea ne certam mereu pe fiecare zi si m-am mutat cu alta fata si cu ea ma cert la fel :@.
De mica am fost jicnita de colegi mei, facuta pitica degetica din poveste, proasta, mincinoasa iar o fata maria e inca de mica cea mai iubita fata si asta nu o inteleg de ce ea e mereu in centrul atentiei :@crying(((.
Cand ajung acasa mama tata fratele mai mare tipa la mine ca la un caine si mama nu m-a ascultat niciodata si nici nu mi-a dat sfaturi m-a jignit ca sunt lenesa si proasta nu mi-a spus te iubesc niciodata si asta ma doare rau crying(.
Viata mea e de rahat azi am chiulit de la scl prima data singura de obicei cu colegi am fost in cimitir si am stat acolo pana cand sa sunat sa plec acasa crying( nu mai stiu ce e cu mine vreau sa mor crying( va rog da-timi cate un mic sfat fundita la cel mai bun am nevoie de sfaturi sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai 13 ani,esti la inceputul vietii, dar vrei sa mori.De ce vrei sa mori? Ca nu esti in centrul atentiei ca si colega ta, ca familia ta tipa la tine,ca te certi cu niste fete? Astea sunt niste nimicuri. Lucruri care se pot rezolva, lucruri marunte carora tu le acorzi o importanta majora.Nu te consuma din chestii de astea.Vor trece,te asigur. Sunt lucruri mai importante in viata asta,dar tu stai si suferi prea mult, din cauza unor lucruri prea marunte.Haide sa privim altfel situatia : te certi cu o fata, asta inseamna ca esti intr-un colectiv si ca poti schimba situatia. Apropie-te de persoanele care crezi tu ca merita si nu pierde vremea pe certuri. Timpul in care te certi cu ea, il poti acorda unei alte persoane care merita,nu pe certuri. Ai fost jignita. Si? Nu cred ca exista vreun om care sa nu fi fost jignit niciodata. Dar tu nu ai incredere in tine si ajungi sa ii crezi pe cei care te jignesc. Nu face asta,fii increzatoare,esti ca si ei,om, cu defecte si calitati.Fii constienta de ce ai bun in tine si apreciaza si de ce ai "rau" in tine si schimba.In rest,mergi pe principiul "cainii latra, ursul merge". Lasa-i sa spuna ce vor, nu-i baga in seama. Spui ca cei din familie tipa la tine.Degeaba? Daca da, tind sa cred ca ei au o problema. Daca nu, gandeste-te unde gresesti si ce-ai putea face pentru a repara greseala.Mama nu ti-a spus ca te iubeste? Te iubeste,te asigur,chiar daca nu ti-a spus asta. Daca nu te iubea, sigur nu mai erati impreuna acum.Du-te la ea si spune-i ca o iubesti tu. Nu astepta sa faca ea asta, ci incepi tu.Viata e de rahat pentru ca tu alegi sa o vezi asa.Capul sus si nu-ti plange singura de mila. Bafta!

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei hei! ce face? vrei sa mori?:O usoorhappy nu, niciodataa... Dumnezeu ti-a dat o viata, a dat o pentru ca stia ca vei putea lupta si rezistawinking...Stii si mama mai are unele toane si tipa? dar spune-i,,mama,usor,vreau sa vorbesc cu tine,esti mama mea asa ca vorbim ca niste surori ca niste prietene foarte bune si nu vad de ce sa tipi,am facut vreo greseala,asta e,fiecare om greseste si invata din greseli"dar stii si mamei tale sau tatalui tau ii e greu sa se duca la servici si sa lucreze ca sa te tina pe tine in viatahappy. Stii vremea parintilor tai a trecut,acum lucreaza pentru tine ca sa ai tu unde locui si sa fii sanatoata,ca altul,cand stam la caldura, altul sta afarastraight face in fineoh go on doar asculta de eiwinking si nu uita ca ei au trecut prin viata si stiu mai bine ca tine, ei iti vor doar binelehappySucces!

| ๔ღILoVeRaPღ๔ a răspuns:

Spune-i mamei tale tot ce ai pe suflet...

| Purgatoriu a răspuns:

Crede-ma stiu prin ce treci...Of scumpa nu trebuia sa iei totul asa dramatic.In viata sunt sunt perioada bune si rele iar asta nu e ceea mai fericita si eu faceam tot felul de prostii dar mi-am adus aminte ca asta nu ma face mai fericita si ma face si ma trista.Gasesteti pe cineva caruia sa-i spui orice si sa nu zica la nimeni.Te va ajuta.Iar cu parintii Incearca sa-i ignori nu prea stiu ce sa-ti spun incearca sa le zici ca nu esti asa tampita cum te vad ei.Ai grija sa nu o iei pe drumul care nu trebuie nu mai chiuli sau sa nu fumezi sau nu stiu eu ce ca nu e bine sa... prinzi gustul poate pe moment e bine dar apoi intervin consecintele.
Plz tinema la curent cu situatia si apeleaza la mine daca ti-am fost de ajutor...

| Purgatoriu a răspuns:

Crede-ma stiu prin ce treci...Of scumpa nu trebuia sa iei totul asa dramatic.In viata sunt sunt perioada bune si rele iar asta nu e ceea mai fericita si eu faceam tot felul de prostii dar mi-am adus aminte ca asta nu ma face mai fericita si ma face si ma trista.Gasesteti pe cineva caruia sa-i spui orice si sa nu zica la nimeni.Te va ajuta.Iar cu parintii Incearca sa-i ignori nu prea stiu ce sa-ti spun incearca sa le zici ca nu esti asa tampita cum te vad ei.Ai grija sa nu o iei pe drumul care nu trebuie nu mai chiuli sau sa nu fumezi sau nu stiu eu ce ca nu e bine sa... prinzi gustul poate pe moment e bine dar apoi intervin consecintele.
Plz tinema la curent cu situatia si apeleaza la mine daca ti-am fost de ajutor...

| Mihaela_5801 a răspuns:

Deci fato...revinoti. Ai doar 13 ani iar asta e foarte putin...am fost ca tina si la fel nu prea auzeam de la ai meu ca ma iubes. Ajungeasem sa cred ca nu sunt parintii mei biologici. Dar nu e adevart! vei creste si vei vedea cum stau lucrurile. Nici eu nu am fost iubita de colegi pina acum, dar cea care a fost la inaltime a cazut la un nivel cu pamintul iar preferata acum sunt eu! Crede-ma toate vin de la sine. dar daca vreai neaparat sa faci ceva ca nu mai suporti, ar trebui sa scuip acetse toate jignir, daca te iau peste picior ride cu ei impreuna raspundele si tu lor, invata la lectii raspunde cit mai bine si incearca sa nu prea intri in discutii cu ei asa mai rar, arata-le ca poti si fara ei! Fiecare are valoarea lui si nu trebuie sa piermitem sa fim umiliti sau calcati in picioare! Bafta!

| deyutzyk97 a răspuns:

Asa patesc si eu cateodata eu cred ca in jurul meu sunt prienteni dar cand vine vorba sa-i ajuti se dau pe langa tine dar cand cineva te bajocoreste ei uita ca i-ai ajutat si rad de tine si pe mine chiar ma doare lucrul asta ...si astazi am patit ceva naspa si cand am ajuns acasa a trebuie sa ma cert cu mama din niste motive nu prea importante

si am ajuns la concluzia ca:poate nu sunt de vina cei din jurul tau si felul tau de a fi eu o sa incerc sa ma schimb sa vad poate se va schimba ceva...si nu uita un lucru au grija ce prieteni iti alegi daca le oferi un deget iti iau toata mana crede-ma ca te inteleg ft bine dar poate nu ei sunt de vina si felul tau de a fi...

| Wayrapa a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu parintii tai, sa te destanui. te sfatui ca cea mai buna metoda nu e asta ca sa mori. vezi de ce te certi cu ei si incearca sa te impaci cu ei... la amicii de la scoala daca te jignesc intoarcelio inapoi.(cel putin asa fac eu) chiar daca parintii nu tiau spus "te iubesc" sa nu crezi ca ei nu te iubesc. sper ca ti-am fost de ajutor. daca mai ai intrebari poti conta pe mine. pup

Răspuns utilizator avertizat
| Ceoameniprosti a răspuns:

Incearca sa iti gasesti prietenii potriviti. Lumea e foarte rea dar tu nu trebuie sa renunti indiferent de ce probleme ai in fata. Trebuie sa gasesti niste persoane ca tine.Cand nu mai exista speranta si e tot invaluit de intuneric de undeva poate aparea o luminita, daca ma intelegi. Exista o multime de oameni pe aceasta planeta sigur o sa intalnesi oamenii potriviti si dupa o sa le razi in fata alora care au avut ceva cu tine. PS Nu incerca sa fi prietena cu toata lumea, trebuie sa ai 1, 2, sau 3 oameni da sa te poti baza pe ei!