| Anonima199999 a întrebat:

Bună, ma numesc Denisa si am 16 ani deci treaba este ca un baiat care am avut o prietenie cand eram mici, ne jucam când venea in vacanțe din Germania el cu mama lui. Treaba e ca eram prieteni doar atunci cand eu aveam vreo 10 ani acum nu imi pasa de el, ma axez pe școală, pe viata mea si inca sunt mica de vreo relație. El mai vine si pe la bunica mea, eu nu ma mai duc la bunica mea de mult timp, doar câteodată sa o ajut la treburi, deci cand vine incepe sa puna întrebări bunicii mele. De exemplu de ce nu ma mai duc acolo sau de ce nu ies din casă, pe ce clasă sunt, daca am prieten, daca am amici, daca ies des afară, bunica mea a zis ca sa vina la mine acasă daca tot întreabă sa stea de vorbă cu mine dar a zis ca ii e rușine. A doua zi o vad pe mama lui la bunica mea si era si tata acolo na si tata era mai baut un pic nu stiu ce au povestit acolo oricum nu eram si eu, după ultima zi înainte sa plece eu eram in stație, voiam sa plec cu mama mea undeva si așteptăm autobuzul, casa rudelor lui e in apropierea strazii si mama lui se holba la mine si la mama mult si mă bârfea. Nu știu, vorbea cu el ceva despre mine, dupa venise si el sa vadă, adevărul este ca nu știu ce vrea de la mine. El e frumos si eu sunt urata, sunt săracă, nu am corp frumos, nici nu sunt atrăgătoare, sunt multe fete frumoase la mine dar cand vine tot pune întrebări bunicii mele si ma mai și urmărește cand vine.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si noi cu ce te putem ajuta?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și?

| AndaAlexandra a răspuns:

Ok. Nu vreau sa fiu rea dar câteva semne de punctuație ar ajuta mult. E greu de citit în felul în care ai scris.
In alta ordine de idei nimeni nu înțelege cu ce te-ar putea ajuta.
Ce am înțeles eu din textul tău e ca acest băiat ori cauta sa reia relația de prietenie pe care ați avut-o in copilărie ori te place si este interesat de tine. Nu e nimic rău în nicio situație din astea doua.
Te sfătuiesc sa revii cu o întrebare sau ceva dacă vrei ca cineva sa te ajute happy