| vanesssadiana a întrebat:

ma numesc diana, am cam 15 ani si am foarte multi prieteni care nu poarta ochelri, dar eu port, asa ca ma gandeam sa mi schimb cu niste lentile sau sa raman singura cu ochelari?sad

3 răspunsuri:
| vάĝàвøήτ a răspuns:

Nu prea conteaza ca porti sau nu ochelari important e sa te simti bine cu ei daca nu simti asta pune`ti lentine

| EvilThoughts a răspuns:

Bună,Diana(si eu ma numesc la fel:X).
Eu am 13 ani.Am foarte multi prieteni si prietene care poarta ochelari.Eu nu am avut niciodata nevoie.Vad foarte bine, dar mi-am dorit intotdeauna sa port.Mi se par chiar draguti.Este un accesoriu care nu avantajeaza multa lume.Dar sunt sigura ca tie iti sta bine.Nu te mai ingrijora ca rad ceilalti de tine, sau ca oamenii rai fac mistouri.In joc este sanatatea ta si eu nu cred ca ai vrea sa o compromiti din cauza unor comentarii lipsite de chibzuinta.Nu conteaza ca tu esti siingura care poarta oochelari.Asa iesi in evidenta, crede-ma.Nu le mai da o asa mare importanta. Lentilele nu sunt la fel de bune pe cat sunt ochelarii.:*:X:X:*O zi buna.

| LowRHMskillz26 a răspuns:

Hei` stii prietena mea poarta lentile si nu ar trebuie sa iti faci griji cum cred altii, cand spui lentile te gandesti la ceva din sticla dar lentilele de contact din cate am inteles nu sunt din sticla e un fel de plastic deci nu trebuie sa te sperii dar daca nu ma insel prietena mea si le schimba odata la 3 luni, eu iti recomand lentile de contact iti maresc si ochisorii` ^^