anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ma numesc diana, am o intrebare pentru toti si vreau sa-mi raspundeti plizzz cum sa fac sau cum sa reactionez ca sa nu mai imi pese de cei din jur! pentru ca mie imi pasa de ce zice lumea si cad de fraiera...mai ales la scoala! Voi ce metode aplicati? Ce sfaturi imi dati?

7 răspunsuri:
| nutzu' a răspuns:

Nu are cum sa nu-ti pese de cei din jur...parerea lor conteza mult... dar trebuie sa nu bagi in seama orice obscuritate/nimic ...deci invata sa domini...

| lencikk a răspuns:

Buna...incearca sa iti dai tu cu parerea tie prima data sa gandesti ce este bine si ce nu si apoi cere sfatul celor din jur...incearca sa faci tu primul pas si nu ii lasa pe altii... dar sa nu iti pese este imposibil trebuie sa faci ceea ce stii tu ca e mai bine si nu te mai lasa dusa de nas... te pwpacesk dolche kiss

| JustMe a răspuns:

Mie chiar nu imi pasa de ceea ce zic cei din jur...inainte mi-a pasat dar cei din jur mi-au dovedit ca lor nu le pasa...prietenul meu m-a dezamagit si prietenele mele(daca le pot numi asa) cand m-am lovit foarte tare la un ochi la care am probleme si ma durea cumplit, ele au inceput sa rada.asa ca nu imi mai pasa si stiu ca in viata asta pot conta doar pe mine, pentru ca prietenii de multe ori te lasa la greu...asa ca imi traiesc pur si simplu viata

| sHock a răspuns:

Fii si tu:miserupista.
Nu mai baga totu' in seama, ca pana la urma urmei e viata ta si fiecare trebuie' sa si-o traiasca cum vrea.

| Nimeni a răspuns:

Pai ar trebui sa nu mai bagi tot in seama... orice detaliu cat de mic ar fi. Tu trebuie doar sa ai incredere in tine. Daca iti zice X ca nu`i place bluza care o porti, tu pui la suflet chestia asta? Daca tie iti place, totul e ok. n`are decat sa comenteze in contiunare.Prefa-te ca nu iti pasa...si nu pune suflet la tot.
Ai grija de tine! >big grin

| costyn162 a răspuns:

Sunt de acord cu anonimus. Nu ai cum sa fii indiferenta la parerile celor din jur...Desi in mod normal ar trebui sa nu conteze in zilele noastre parerea celorlalti conteaza uneori mai mult decat propria noastra opinie... Sfatul meu este sa inveti sa selectezi aceste pareri...Sa le accepti pe cele pozitive din care ai ce invata si sa le ignori pe cele care iti fac rau...

| b3bita a răspuns:

Si eu am avut problema asta. dar acum am trecut peste ea. Pur si simplu mi-am zis ca nu o sa mai imi pese (gandeste-te cate ai de castigat din asta ) si uitete bine cine te critica si asa mai departe ca nu este sigur ca au ceva in cap... aduti aminte ca esti unica si de calitatile tale (toata lumea are ) cu incredere in fortele proprii vei reusi pusi