lol deci is pe jos. esti normala? unde e feminitatea dintr o domnisoara? dc vrei sa te faci asa? eu nu te judec. dar nu ai sa faci altceva decat sa atragi atentia si in rau... mnah,. alegi cum vrei.
Pai daca tot insisti sa fii emo, atunci! Imbraca-te in negru, poate daca ai ceva negru cu carouri ar fi si mai bine...Deci,in negru...Machiaza-te cat mai inchis...Sa ai o tinuta all black, si indreapta-ti parul cu placa, sau daca nu lasa-l cum il ai, si lasa-ti o parte pe fata,(o suvita mai mare), apoi pune-ti o bentita colorata, care sa sara din monotonia negrului...Eu asa m-as imbraca in locul tau, dar de obicei, eu ma imbrac vesel si colorat... A incercat sa te ajut, sper sa iti placa "outfit"-ul meu!
Pa-pa!
Te referi la sambata asta nu? Oameni buni sambata e Halloween si de aceea vrea fata sa se imbrace in emo... cel putin asa sper
Pai ia niste pantaloni in carouri, un tricou negru cu ceva desen pe el(iepurasi, vaci, etc)te machiezi strident cu negru la ochi, iti dai perul intr'o parte sa cada pe ochi, ti'l ridici un pic cu peria sa semene cu parul unui pudel , iti pui niste pierce'uri false in buza si iti iei un ursulet cu tine Cu siguranta o sa'i sperii pe toti