| DyanaLove a întrebat:

Ma numesc Dyana si imi place de un baiat pe nume Radu este foarte foarte dragut si are niste ochii asa negri absolut superbi:X este mai mic decat mine cu 4 luni dar este mai inalt decat mine putinbig grin el locuieste in Buzau si eu la fel, avem bunici amandoi in aceeasi localitate...si eu dar si el ne ducem in fiecare weekend la ei. Duminica il vad mai mereu, numai cu ochii pe el stau, sunt cam inebunita dupa el si nu stiu cum sa ma controlez...In vara aceasta l-am cunoscut, m-am imprietenit cu fratele lui si asa mai statea si Radu cu noi cate odata dar am putut sa aflu si mai multe de la fratele lui despre el, a fost frumoasa vara ca il vedeam in fiecare zi dar acum ca il vad doar in weekend ma simt naspa.Eu nu stiu daca el ma place si nu stiu cum sa fac sa aflu. Voi aveti vreo idee, va rog ajutati-ma!:Xhappy:*

Răspuns Câştigător
| MaDy_7333 a răspuns:

Da am. vorbeste cu el. incearca sa lasi timiditatea sau vorbeste prin msg sau pe mess cu el daca nu poti fata in fata. de exe***u eu tot asa am intalnit un baiat pe hi5, apoi am vb cu el pe mess apoi la scoala. el nu prea era atras de mine pe net, apoi mi-a spus ca dupa ce m`a vazut la fata in realitate a innebunit :X. am iesit o data afara cu el. am mers undeva pe un imas apoi i-am zis tot ce vreau de la el. am fost sincera si deschisa si l`am influentat si pe el. acum e fosrte sincer cu mine si spune tot ce are pe suflet nu ne e rusine nici nu avem de ce! asa ca vorbeste cu el, intreaba`l, da`te pe langa el. lasa timiditatea stiu ca e greu dar incearca daca vrei sa castigi big grin daca mai ai intrebari pe privat plz :X puup succes
as mai avea ceva sa-ti spun dar am uitat.

gandeste`te bine la ce am spus ca asa ma avut succes cu multi baieti
noroc :X

2 răspunsuri:
| Pisicuța a răspuns:

Cel mai bine e e sa-l intrebi, daca te place

| dErEkk a răspuns:

Radu si mai cum (cumva moraru)ca daca e el il consc