| flori123_3316 a întrebat:

Ma numesc Flori si am 14 ani am si eu o problema. Deci cunosc un baiat din clasa 1 si am aflat de curand ca ma place, eu nu il plac. Ma intrebat daca vreau sa fiu cu el si i-am zis ca nu. Acum cateva zile el nu a fost la scoala si prietenul lui cel mai bun s-a dat toata ziua la mine, si a doua zi m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si eu i-am zis ca nu (acest baiat este unul din cei mai nesimtiti din clasa mea). La scoala s-a dat in continuare la mine, si se comporta foarte frumos (prima oara eu am crezut ca vrea sa-l faca gelos pe prietenul lui)Cand am iesit de la ore m-a chemat sa-mi zica ceva, si a inceput sa-mi zica ca ma place de mult si ca ma implora sa fiu cu el macar sa vad cum e si chestii din astea. apoi eu m-am dus afara cu prietenele mele si ne-am intalnit cu el, din nou m-a chemat, m-a luat de mana si incepuse sa se roge de mine sa spun da, spune ca face orice ca nu isi mai bate joc de prietenele mele numai sa ma aiba langa el. Si acum partea cea mai proasta mai este un baiat care se roga de mine sa fiu cu el, dar acestuia i-am zis nu si s-a suparat foarte rau. Nu stiu ce sa fac. sa ma cuplez cu vreunu? merita? ce ati face in locul meu?

Răspuns Câştigător
| candycarrie a răspuns:

Mi se pare ca sunt putin disperatiwhistling toti 3, un baiat care implora in loc sa cucereasca este categoric DISPERATbatting eyelashes acum depinde, poate unu dintre ei chiar e ok nu stiu sa-ti spun dar pe viitor fi cu baietic are incearca sa iti demonstreze ca te plac nu sa IMPLOREbig grin

5 răspunsuri:
| ILoveYouMore a răspuns:

Daca nu iti place de nici unul spune-le in fata.

| itarkan a răspuns:

Eu zic sa nu te grabesti. Niciunul din cei doi nu cred ca are destul calitati ca sa fie prietenul tau(sau cel putin nu le vezi tu), si asta te face sa ii vezi pe ambii diferit. Cel care zici ca se roga de tine nu are nici o sansa, deoarece un barbat/baiat nu trebuie sa se roge de o fata sa fie cu ea, ci trebuie sa o cucereasca. Celuilalt, care zici ca e nesimtit, nu ii dai nici o sansa, asa ca nu cred ca mai trebuie discutat despre el...

| laura99 a răspuns:

Eu iasi lua pe amindoi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-i in plata domnului, tu te vezi oarecum perfecta!
Daca inveti sa scrii corect, chiar ca o sa reusesti sa fii! Sau nu!

| flori123_3316 explică:

Dau fundita!